Hoppa till innehåll
Ansök nu
Har du gedigen kunskap inom logistik och lagerstyrning, samt tidigare erfarenhet av ledarskap? Vill du leda inköpsplaneringen på ett växande familjeföretag och säkerställa att vi kan ge våra kunder förstklassig service? Då kan du vara den vi söker som vår nya Supply Chain Manager till vårt huvudkontor i Sköndal!

Arbetsuppgifter

Som Supply Chain Manager leder och ansvarar du för gruppen av inköpsplanerare. Du arbetar med lagerstyrning för att uppnå uppsatta mål på servicegrad och lageromsättning, både för vårt centrallager och våra filialer i Hydroscand AB.

Du har i hög grad en operativ roll, men rollen innefattar även viktiga analytiska inslag, då utvecklings- och analysansvaret för gruppens arbete ligger på dig som chef. Du samlar in och bearbetar prognoser, samt utvecklar och underhåller rapporter och rapportverktyg. Du blir en viktig kugge i företagets strävan efter en mer effektiv logistik.

Du leder och fördelar arbetet i gruppen. Du ansvarar för fyra medarbetare och rapporterar själv till Logistikchef.

Vi erbjuder

En rolig och varierande arbetsmiljö med en familjär känsla där vi hjälps åt. Vi på Hydroscand värnar om våra medarbetare och erbjuder både interna och externa utbildningar. Hos oss får du ett arbete med spännande utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter, på ett svenskt familjeföretag som är verksamt i 20 länder globalt.

Din profil

Du bör ha djup kunskap inom logistik och lagerstyrning, samt tidigare erfarenhet av personalansvar. Du bör vara en avancerad användare av MS Excel, behärska databaser och ha gedigen erfarenhet av arbete i affärssystem. Vidare bör du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person bör du vara analytisk, strukturerad och resultatorienterad. Det är viktigt att du är serviceinriktad, då materialplanering är en viktig pusselbit i organisationens strävan efter att bibehålla vårt starka kundfokus.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Är du intresserad?

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Anders Hermansson (HR-strateg) på telefon: 08-555 990 40

Sista ansökningsdag är den 4 september 2023 men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

För mer företagsinformation, vänligen besök hydroscand.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 okt. 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten i källarlokalen 1969, har företaget vuxit till en global koncern, med verksamhet i 20 länder. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter och trots att företaget vuxit så pass kraftigt, är vi stolta över att vi har kvar samma familjära kultur som alltid har genomsyrat företaget.

När du blir en del av oss, kastas du in i en värld av slangar som finns nästan överallt. Våra slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare