Hoppa till innehåll

Säljsupport teknisk inriktning - Industri

Vill du jobba med försäljning i ett innovativt framtidsföretag, där du har stor möjlighet att påverka och där beslutsvägarna är snabba? Då kan denna tjänst som säljsupport vara rätt för dig!

HYDAC är ett familjeägt bolag med ambition att sätta standarden i branschen med hållbara tekniska och innovativa lösningar som möter våra kunders behov för rörelse och styrteknik.

Vi är experter inom hydraulik, system- och vätsketeknik samt kylning och elektrifiering. Vi tillhandahåller lösningar för såväl industriella applikationer som mobila fordon. HYDAC är ett innovationsdrivet företag med stort tekniskt innehåll i egenutvecklade komponenter och system.

Vi erbjuder
Att arbeta på Hydac ger dig en spännande och unik karriärmöjlighet inom industriell automation, både för mobila fordon och industriella applikationer. Vår ambition är att Hydac ständigt ska arbeta för att vara en sund, säker, intressant och attraktiv arbetsplats där våra medarbetare kan utvecklas hälsosamt och på ett framgångsrikt sätt.

I vårt arbete vägleds vi av de gemensamma värdeorden: 
NYFIKEN, KUNDORIENTERAD, ENTREPRENÖR, MODIG, PÅLITLIG och FÖRÄNDRINGSVILLIG.

Hos oss får du marknadsmässig lön enligt Svenskt Näringsliv. Två av de förmåner vi erbjuder är företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Vi har även kollektivavtal.

Om rollen
Som säljsupport teknisk inriktning på Hydac har du en viktig position inom försäljningsteamet som jobbar inom segmentet Industri OEM / MRO / Distribution. Du vårdar och utvecklar affären med befintliga kunder samt bearbetar nya kunder. Detta genom att proaktivt bearbeta en utpekad del av vår befintliga kundstock och upprätthålla regelbunden kontakt samt sälja via olika kanaler som telefon, e-mail, web-shop och digital marknadsföring. Vi ser gärna att du har ett intresse för att utveckla det digitala området tillsammans med vår marknadsavdelning.

Rollen innebär mycket interna och externa kontakter, därför förväntas du vara kommunikativ. Du har ett nära samarbete med våra lokala produktledare och får även sälj- och produktstöd från våra produktionsenheter främst i Tyskland, du kommunicerar därför ofta på engelska.

I tjänsten ingår normalt inte resor då du är baserad på något av våra kontor (Spånga, Falun eller Örnsköldsvik). Ett fåtal resor för kundmöten / mässor kan förekomma.

Om dig
För att trivas som säljsupport är du genuint intresserad av försäljning och drivs av att skapa affärer och bygga relationer. Du är noggrann, ansvarstagande, nyfiken på kunden och levererar i tid för att öka kundnyttan. Du har förmågan att tänka nytt och vågar bryta ny mark, samtidigt som du också vårdar och utvecklar befintliga kunder. Du är van att hantera flera uppgifter samtidigt.

Din bakgrund och erfarenhet:

  • Gymnasieingenjör eller motsvarande, gärna med inriktning mot hydraulik / automation / processteknik
  • Gedigen erfarenhet från teknisk försäljning mot industri (B2B), gärna av produkter som hydrauliska komponenter, kylare, processfilter, pumpar, sensorer eller andra tekniska produkter
  • God kommunikativ förmåga och kommunicerar på svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Goda kunskaper inom Office-paketet, affärssystem samt CRM system

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar. Du når Ulf på 08-514 816 46.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan! - Vi ser fram emot att höra från dig!

Om HYDAC 
HYDAC är experter inom hydraulik, system- och vätsketeknik samt kylning och elektrifiering. Vi tillhandahåller lösningar inom industriella applikationer och mobila fordon. HYDAC är ett innovationsdrivet företag med stort tekniskt innehåll i egenutvecklade komponenter och system.

HYDAC Sverige är ett helägt dotterbolag till HYDAC International, som grundades 1963. Vi är familjeägda och på HYDAC Sverige är vi drygt 75 anställda med en stadig tillväxt. Vi har huvudkontor i Spånga och lokalkontor i Borås, Falun och Örnsköldsvik. Utöver våra kontor har vi närvaro i hela Sverige.

Som en internationell grupp har vi ett globalt nätverk av expertis och kan uppfylla marknadens stränga kvalitetskrav och stödja dig som en expertpartner. Med närmare 10 000 anställda världen över kan vi ge våra kunder snabb och lokal support.

Hydac AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
16 dec. 2023 (18 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
http://www.saljpoolen.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Mölndal
Administration
Företagslogga
Örebro stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga