Hoppa till innehåll
Hydac AB logotyp

Account Manager

Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Account Manager Skogsindustri 

Vill du jobba med försäljning i ett innovativt framtidsföretag, där du har stor möjlighet att påverka och där beslutsvägarna är snabba. Då kan denna tjänst som Account Manager vara rätt för dig!

HYDAC är ett familjeägt bolag med ambition att sätta standarden i branschen med hållbara tekniska och innovativa lösningar som möter våra kunders behov för rörelse och styrteknik.

Vi är experter inom hydraulik, system- och vätsketeknik samt kylning och elektrifiering. Vi tillhandahåller lösningar för såväl industriella applikationer som mobila fordon. HYDAC är ett innovationsdrivet företag med stort tekniskt innehåll i egenutvecklade komponenter och system.

Vi erbjuder
Att arbeta på Hydac ger dig en spännande och unik karriärmöjlighet inom industriell automation, både för mobila fordon och industriella applikationer. Vår ambition är att Hydac ständigt ska arbeta för att vara en sund, säker, intressant och attraktiv arbetsplats där våra medarbetare kan utvecklas hälsosamt och på ett framgångsrikt sätt.

Hos oss får du marknadsmässig lön enligt Svenskt Näringsliv, vi har kollektivavtal och exempel på förmåner vi erbjuder är tjänstebil, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.

Om rollen
Som Account Manager, segmentansvarig Skogsindustri på Hydac har du en viktig position inom försäljningsteamet att vårda och utveckla affären med befintliga kunder, samt bearbeta nya kunder inom denna bransch. I rollen kommer du tillsammans med Sales Manager Industri kartlägga marknaden för en effektiv och framgångsrik kundbearbetning. Du har budgetansvar och jobbar mot våra uppsatta mål.

I din roll har du många kontaktytor internt såväl som externt. Du kommer att arbeta självständigt, men en stor del av arbetet är också teambaserat i en miljö med mycket energi och driv. Till din hjälp har du teknik- och servicepersonal som stöttar dig i dina affärer.

Rollen utgår företrädesvis från något av våra kontor i Sverige eller från ett hemmakontor. Resor inom Sverige är frekventa och det kan även förekomma resor till våra systerbolag utomlands, framför allt i Tyskland.

Om dig
För att trivas i rollen som Account Manager är du genuint intresserad av försäljning, du drivs av att skapa affärer och bygga relationer. Du är nyfiken på kunden och arbetar med långsiktiga relationer för att öka kundnyttan. Du har förmågan att tänka nytt och vågar bryta ny mark, samtidigt som du också vårdar och utvecklar befintliga kunder.

Din bakgrund och erfarenhet:

  • Gymnasieingenjör eller motsvarande, gärna med inriktning mot hydraulik / automation / processteknik. Eftergymnasial utbildning är meriterande
  • Gedigen erfarenhet från försäljning i en krävande teknisk miljö av lösningar och produkter som exempelvis hydrauliska komponenter och system, smörj- eller kylsystem
  • Affärsdriven med förmåga att se och våga utforska ny teknik och möjligheter hos befintlig och potentiell kund
  • Väl utbyggt nätverk inom segmentet skogsindustri där du är bekväm med att kommunicera, bygga relationer och förhandla på alla nivåer
  • God kommunikativ förmåga och kommunicerar på svenska och engelska obehindrat i tal och i skrift
  • B-Körkort
  • Goda kunskaper inom Office-paketet
  • Vana att arbeta med CRM system och analysera data
     

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar. Du når Ulf på 08-514 816 46.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan - vi ser fram emot att höra från dig!

Om HYDAC 
HYDAC är experter inom hydraulik, system- och vätsketeknik samt kylning och elektrifiering. Vi tillhandahåller lösningar inom industriella applikationer och mobila fordon. HYDAC är ett innovationsdrivet företag med stort tekniskt innehåll i egenutvecklade komponenter och system.

HYDAC Sverige är ett helägt dotterbolag till HYDAC International, som grundades 1963. Vi är familjeägda och på HYDAC Sverige är vi drygt 75 anställda med en stadig tillväxt. Vi har huvudkontor i Spånga och lokalkontor i Borås, Falun och Örnsköldsvik. Utöver våra kontor har vi närvaro i hela Sverige.

Som en internationell grupp har vi ett globalt nätverk av expertis och kan uppfylla marknadens stränga kvalitetskrav och stödja dig som en expertpartner. Med närmare 10 000 anställda världen över kan vi ge våra kunder snabb och lokal support.

Hydac AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 jan. 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
http://www.saljpoolen.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Enköping
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Örebro stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga