Hoppa till innehåll
Husverket AB logotyp

Husverket söker en arbetsledande snickare

Arbetsbeskrivning:
Är du en erfaren snickare som är van att arbetsleda, ta fullt ansvar för ett byggprojekt och kan föra en professionell kunddialog på svenska?

Husverket söker nu en nyckelroll i vårt snickarteam i form av en arbetsledande snickare. Rollen innebär att du redan är en fullfjädrad snickare med bred yrkeserfarenhet där du kommer axla rollen som huvudansvarig snickare kombinerat med att du har ett arbetsledande ansvar.

Då Husverket levererar hus i hela Sverige så är detta en resande tjänst där man i ett snitt får räkna med att vara borta 3 dagar/vecka.

All vår produktion av nyckelfärdiga modulhus och prefabricerade byggsatser sker i våra egna fabriker i Litauen, Estland eller i vår nya husmodulfabrik i Borlänge. Husmodulerna fraktas sedan med lastbilstrailer till den plats i Sverige där kunden har sin tomt. Modulerna lyfts på plats med en kranbil och där börjar ansvarsområdet för den person vi söker. I vårt breda hussortiment så har vi allt från Attefallshus, fritidshus, villor och parhus. Attefallshus och hus upp till 50 m2 levereras i en nyckelfärdig modul men när det är större hus så är det två eller flera husmoduler som ska monteras ihop till ett komplett färdigt hus. I arbetsuppgifterna ingår att leda arbetslaget och att du tillsammans med dem placerar husmodulerna på rätt plats på en färdiggjord grund och färdigställer huset i sin helhet. I denna tjänst ingår även att sköta kommunikationen och göra en slutkontroll tillsammans med kunden. Vid anmärkningar på huset efter en slutbesiktning så ska dessa anmärkningar noteras och åtgärdas så att kunden kan flytta in i sitt nya hus så fort som möjligt. De dagar som inte hus levereras planerar projektledare och huvud arbetsledaren in eftermarknads ärenden som behöver åtgärdas hos våra kunder. Då vi vid behov tar in extra montörer från våra fabriker och övriga inhyrda underentreprenörer så är ditt ansvar att både kunna arbetsleda dem samtidigt som du själv har den ledande snickarrollen i respektive projekt. Du är utbildad inom bygg & anläggning och det är meriterande om du har kompetens inom montering av Prefab element eller modulhus. Du behöver ha minst B-körkort för att kunna köra Husverkets servicebil mellan de olika leveransplatserna i hela Sverige. Du behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift samt kan kommunicera på engelska. Då all dokumentation och avrapportering sker digitalt i olika program och genom olika kommunikationsverktyg så behöver du vara uppdaterad på den senaste tekniken och ha en god datorvana.

Passar denna beskrivning in på dig samt att du söker ett omväxlande arbete, gillar att resa runt till nya platser och vill utveckla din ledarroll i en stabil och expansiv koncern? Då vill vi att du skickar in din ansökan till info@husverket.se

Start: Omgående - ansök redan idag! Urval sker löpande.

Plats: Stockholm som bas men resor (i snitt 3 nätter i veckan) i hela Sverige
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 okt. 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stern Gruppen AB är en snabbväxande koncern inom hus- & fastighetsbranschen, där Husverket AB, Stern Entreprenad AB, Stern Bostad och Stern Husmoduler AB ingår.

Husverket AB är marknadsledande inom tillverkning och försäljning av husmoduler, som designas, byggs och levereras som nyckelfärdiga Attefallshus och fritidshus. Bolaget ligger långt fram gällande digitalisering, vilket innebär att kunden kan visualisera och bygga sitt hus i 3d på sin tomt, för att sedan enkelt skapa en egen detaljerad offert i ett "bygg online" verktyg på hemsidan. Därefter erbjuds en totalentreprenad för ett okomplicerat och enkelt husbyggande. Huset kommer levererat i en eller flera nyckelfärdiga moduler vilket innebär extremt kort byggtid på plats.

Stern Entreprenad AB arbetar i huvudsak med exploatering av fritidsområden inom skärgård och fjällområden. Där paketeras tomt/tomter med fritidshus/parhus eller annan önskad huslösning, kombinerat med en totalentreprenad. Denna paketering skapar ett mervärde för kunden, där ett attraktivt, enkelt och tryggt "allt i ett paket" kan erbjudas husköparen. Även exploatören har bara en avtalspart som kan ta hand om helheten för att möjliggöra en snabb och smidig lösning för tomter/mark som ska avyttras.

Stern Bostad AB investerar och arbetar med egen exploatering där bland annat uppförande av BRF boenden i form av parhus uppförs och säljs via mäklare.

Stern Husmoduler AB. För att kunna bemöta den stora efterfrågan på volymbeställningar från större exploateringsföretag i Sverige och grannländerna så har koncernen startat en helt ny modul husfabrik som kommer att vara ett komplement till koncernens övriga produktionsenheter.

Huvudkontoret för Stern Gruppen och dotterbolaget Husverket AB, Stern entreprenad AB samt Stern Bostad AB är beläget i Stockholm/Farsta centrum, där även visningshus finns tillgängliga att titta på för intressenter.


Tillsammans beräknas bolagen omsätta över 200 miljoner under 2023.

Liknande jobb