Vill du driva komplexa ombyggnader och utvecklingsprojekt? Intresseras du av att jobba med fastigheter och hållbarhet långsiktigt? Nu söker Humlegården en projektchef till vår projektutvecklingsavdelning.

Om tjänsten

I rollen som projektchef tillhör du avdelningen för Projektutveckling som ansvarar för lokalanpassningsprojekt, underhållsprojekt och nyproduktion. I rollen ansvarar du för genomförandet av projekten från tidiga utredningar, detaljplaner, produktion till överlämning till förvaltningen. I projekten ingår du i en affärsgruppen som består av affärsutvecklare, projektuthyrare och affärsområdesansvarig. Tillsammans utvecklar ni lönsamma, hållbara projekt till våra ägare och kunder.

Humlegården arbetar ständigt med att förbättra och utveckla sitt fastighetsbestånd, att ligga i framkant är en självklarhet och att sträva efter att skapa attraktiva och hållbara kontorsmiljöer för våra kunder.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Leda och styra komplexa utvecklingsprojekt
 • Ansvar för byggprojektledning, projekteringsledning och byggledning
 • Organisera projektets genomförande
 • Ansvar för kostnadskalkyler i tidiga skeden och i byggproduktionen
 • Ansvar för projekttidplaner
 • Upphandla och skriva avtal med konsulter och entreprenörer
 • Ansvarar för ekonomin i projekten
 • Säkerställa Humlegårdens tekniska krav
 • Ansvar får hållbarhetsfrågor i projekten med bland annat återbruk, cirkulär design, klimatberäkningar, energieffektivisering och miljöcertifieringar
 • Medverka vid förhandlingar med hyresgäster och ta fram avtalsbilagor
 • Hantera myndighetskontakter och ansvara för att myndighetskrav uppfylls
Rollen rapporterar till chefen för Projektutveckling och utgår från Humlegårdens kontor i Stockholm och Solna.

Är det här du?

Vi söker dig som är civilingenjör och flera års erfarenhet av att arbeta med större byggprojekt i en ledande roll i tidigt skede och genomförande skede. Du har också erfarenhet av upphandling av konsulter och entreprenörer. Det är meriterande om har tidigare erfarenhet av detaljplanearbete.

Som person trivs du med att leda, driva och delta i tvärfunktionella team och projekt är en framgångsfaktor får att kunna skapa hållbara och lönsamma affärer på långsikt. Då du arbetar med kunder och täta interna samarbeten ser vi att du är kommunikativ och har förmågan att på ett bra sätt både förmedla och ta emot information. Vi ser också att du tycker om att bygga relationer som präglas av tillit och förtroende.

Ett krav är att du kan flytande svenska och engelska.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Humlegården med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: områdeschef, platschef, projektledare, uppdragsledare, förhandling, avtal
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.humlegarden.se
Sista ansökningsdag 17 mars 2023 (45 dagar kvar)