Kvalificerad redovisningsekonom / Bolagsekonom till Humana

Kvalificerad redovisningsekonom / Bolagsekonom till Humana

Vill du jobba i ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Då är du varmt välkommen till Humana!

Humana utvecklar och levererar omsorgstjänster efter människors behov och samhällets önskemål. Humana drivs av viljan att ge sina kunder ökad livskvalitet och en bra vardag. Genom sin verksamhet skapar de förutsättningar för sina kunder att förverkliga sina drömmar och leva ett liv som andra. Att alla har rätt till ett bra liv är en naturlig utgångspunkt på Humana.

Till affärsområdet Individ och familj söker nu Humana en kvalificerad redovisningsekonom till redovisningsgruppen. Som kvalificerad redovisningsekonom ansvarar du för att månads- och årsbokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer tas fram enligt föreskrivna riktlinjer/policys och tidsplaner för respektive bolag. Du ansvarar även för rapportering av bolagen. Som kvalificerad redovisningsekonom har du ett nära samarbete med bolagets ekonomiassistenter och Business controllers. I rollen ingår bolagsansvar för ca 6-8 bolag. Gruppen består av 11 personer och du rapporterar till Redovisningschefen.

I rollen jobbar du med att:
  • Löpande bokföring
  • Anläggningsredovisning
  • Analys av kostnader och resultat
  • Månads- och årsbokslut
  • Rapportering
  • Skatter och moms
  • Årsredovisning
  • Inkomstdeklaration
  • Skapa och underhålla rutinbeskrivningar
  • Kontakter internt och externt
Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande och flerårig erfarenhet av redovisningsarbete. Du har medverkat i bokslut och har goda kunskaper i svenska, engelska samt excel.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är noggrann, ambitiös och strukturerad. Du trivs att arbeta i team samt van att axla ansvar och arbeta självständigt. Att hjälpa kollegorna och bidra till ett gott samarbete och god stämning faller sig naturligt för dig. Vidare är du proaktiv, kommunikativ, flexibel och prestigelös.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Humana med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor eller funderingar gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se eller 070-842 13 77.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. Mer information finns på www.humana.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Sista ansökningsdag 12 apr 2023 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 18 000 hel- och deltidsanställda medarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humanas intäkter under 2021 uppgick till 8 188 MSEK. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Mer information finns på www.humana.se