Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
20 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

 

Säljare kök / interiör till Sickla

HTH Köksstudio Sickla söker en driven kökssäljare! Vill du ha ett spännande arbete i ett företag som ständigt är i expansion? Då ska du fortsätta läsa! Vi söker nu säljare till vår köksstudio i Sickla köpkvarter för att kunna möta den stora efterfrågan på HTH kök. 

Som en av de största köksleverantörerna i Norra-Europa har HTH sitt ursprung i Danmark. Från de stora linjerna till de små detaljerna är HTH specialister på köksinredning. Vi erbjuder våra kunder kök, bad och garderober med dansk kvalitetsdesign.

Dina arbetsuppgifter
Som säljare jobbar du främst mot konsumentsidan, B2C och mindre byggare. Du hjälper kunden från ett första möte i butiken tills köket är färdigmonterat. Här lägger vi stor vikt vid att lyssna till kundens behov och skapa lösningar som fungerar både estetiskt och ergonomiskt. Du får en rådgivande roll där du designar och säljer ett komplett kök med snickerier, bänkskivor och vitvaror.

Din profil

  • Du är van vid försäljning
  • Du är duktig på att nätverka och bygga relationer
  • Du är lösningsorienterad
  • Du är kreativ med känsla för det estetiska
  • Du har bra kommunikationsegenskaper
  • Du har god IT-kunskap      
  • Du är en lagspelare, men jobbar även bra självständigt      
  • Du har B-körkort så att du enkelt kan göra hembesök

Vi lägger stor vikt vid personlighet i denna rekrytering.

Kontakt
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christoffer Göransson på chgs@hth.se.

Alla ansökningar görs genom ansökningsknappen. Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget
Idag har de tre HTH-fabrikerna i Danmark över 1 200 medarbetare och motsvarande antal anställda arbetar med försäljning och köksrådgivning i butikerna. HTH finns representerat i fyra länder genom en lång butikskedja med cirka 130 inspirerande butiker. HTH:s tre fabriker har en årlig produktion på 90 000 kök. Det innebär att HTH är en av Nordeuropas största köksproducenter.

Läs mer om oss på vår hemsida www.hth.se.
HTH Sickla AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juli 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup