HTH Köksstudio Odenplan och Sickla söker driven kökssäljare

Säljare kök / interiör
Odenplan och Sickla

Vill du ha ett spännande arbete i ett företag som ständigt är i expansion? Då ska du fortsätta läsa! Vi söker nu säljare både till vår köksstudio på Odenplan och i Sickla köpkvarter för att kunna möta den stora efterfrågan på HTH kök. 

Som en av de största köksleverantörerna i Norra-Europa har HTH sitt ursprung i Danmark. Från de stora linjerna till de små detaljerna är HTH specialister på köksinredning. Vi erbjuder våra kunder kök, bad och garderober med dansk kvalitetsdesign.

Dina arbetsuppgifter
Som säljare kommer du främst att jobba mot konsumentsidan, B2C och mindre byggare. Du hjälper kunden från ett första möte i butiken tills köket är färdigmonterat. Här lägger vi stor vikt på att lyssna till kundens behov och skapa lösningar som fungerar både estetiskt och ergonomiskt. Du kommer att ha en rådgivande roll där du designar och säljer ett komplett kök med snickerier, bänkskivor och vitvaror. För att lyckas i rollen ska du vara van vid försäljning, duktig på att nätverka och bygga relationer. 

Din profil

  • Du är lösningsorienterad och kreativ med känsla för det estetiska
  • Du har bra kommunikationsegenskaper och god IT-kunskap      
  • Du är en lagspelare, men jobbar även bra självständigt      
  • Du har B-körkort så att du enkelt kan göra hembesök
  • Vi lägger stor vikt vid personlighet i denna rekrytering

Kontakt
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta

Odenplan: Jessica Söderman jsod@hth.se 
Sickla: Christoffer Göransson chgs@hth.se 

Alla ansökningar görs genom ansökningsknappen. Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget
Idag har de tre HTH-fabrikerna i Danmark över 1 200 medarbetare och motsvarande antal anställda arbetar med försäljning och köksrådgivning i butikerna. HTH finns representerat i fyra länder genom en lång butikskedja med cirka 130 inspirerande butiker. HTH:s tre fabriker har en årlig produktion på 90 000 kök. Det innebär att HTH är en av Nordeuropas största köksproducenter.

Läs mer om oss på vår hemsida www.hth.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Försäljning, Butik, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!