Hoppa till innehåll

Utesäljare
Stockholm

Är du en framåt, lösningsorienterad och nyfiken säljare som brinner för att göra affärer?

Vi söker nu en driven utesäljare som kommer bygga långsiktiga relationer till våra kunder. Tjänsten innebär frihet under ansvar och du planerar, bokar och genomför dina egna kundmöten. I tjänsten som utesäljare är du ansiktet utåt och arbetar aktivt med försäljning mot nya och befintliga kunder.

Vi erbjuder
Hos oss får du en utvecklande tjänst som utesäljare i ett växande bolag och i en spännande bransch. Vi lägger mycket tid och resurser på vår personal. Du får en gedigen introduktion och erhåller tjänstebil samt övriga verktyg för att lyckats i tjänsten. Vi erbjuder också andra personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Om tjänsten
Projekten drivs av dig och du säkerställer processerna genom en hög närvaro hos våra kunder med offertuppföljning och orderbevakning för att uppnå uppsatt budget. En stor del av arbetet sker ute på fältet och kunderna varierar i storlek samt inriktning. Du kommer att bearbeta kunder såsom handelsträdgårdar, kommuner, kyrka och anläggare. Du planerar till stor del din tid själv, därför krävs det att du är flexibel, kreativ och kan anpassa dig utifrån omständigheterna.

Distriktet omfattar Norrköping till Kiruna men fokus ligger på Stockholm med omnejd. Bostadsort kan diskuteras men lämpligt är kring Stockholm.

Vad har Martin Ohlsson, försäljningschef / KAM att säga om hur det är att jobba på HPJ Garden? 

"På HPJ Garden är det mycket frihet under ansvar, man har stor inverkan på hela företaget, det är korta beslutsvägar och stor personlig påverkan. Man får jobba mot många olika typer utav branscher som ständigt är under förändring.

Vi på HPJ Garden stöter på dagliga förändringar i vårat arbete, vilket gör att vi hela tiden behöver anpassa och modernisera oss. Det är ett socialt arbete med många kundkontakter och framför allt får man vistas i en grön utemiljö."

Vem är du?
För att bli framgångsrik i rollen som utesäljare har du ett starkt intresse för försäljning och att bygga kundrelationer. Du är en produktiv, självgående och förtroendeingivande person som sätter kunden och laget i fokus. Du har inga problem att planera upp dina dagar och du ser ett värde i flexibiliteten. Som person är du nyfiken, prestigelös, ödmjuk och drivs av att hitta lösningar samt komma till avslut i affärer.

Vidare ser vi att du:

  • Har dokumenterad erfarenhet av B2B försäljning mot anläggningsbranschen eller närliggande bransch med goda resultat
  • Är framåtlutad med ett starkt eget driv
  • Har goda kunskaper i Officepaketet
  • Har erfarenhet att arbeta i affärssystem
  • Kan flytande svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska
  • Har B-körkort

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Erika Augustsson, tel. 040-6606722 och Max Zetterlund, tel. 079-0997370.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 maj 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare