Hoppa till innehåll
Ansök nu

Relationsinriktad och driven säljare
Södra Stockholm  

Vi söker vi en relationsinriktad och driven säljare som vill vara med och bygga och utveckla våra kundrelationer och affärer inom Dagligvaruhandeln i södra Stockholm. Genom kontinuerlig kontakt och butiksbesök hos dina kunder ser du till att de har rätt sortiment och att vi efterlever ingångna avtal. Du ansvarar för ekonomisk uppföljning och analys av kunderna. Du är bra på att planera ditt arbete och dina kundbesök och är en god ambassadör för HKScan.

Att vara en del av HKScans försäljningsorganisation innebär att du ligger i framkant när det gäller försäljning inom dagligvaruhandeln. I din portfölj har du starka varumärken som Scan och Pärsons i ett starkt team som hela tiden strävar efter att bli ännu bättre. Du rapporterar till säljchefen och utgår hemifrån.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett spännande, självständigt och utmanande jobb där du kan göra stor skillnad för HKScan Sverige och våra kunder. Vi är en organisation som sätter medarbetarna i centrum. Det betyder att vi tror att vi presterar bäst när vi samarbetar med varandra. Vi lär oss och växer tillsammans.

Att arbeta på HKScan passar dig som vill ha utmaningar och som inte är rädd för att utmana. Våra värderingar Inspire, Lead, Care och Deliver guidar oss i allt vi gör såväl internt som externt.

Din profil
För att vara framgångsrik som säljare hos oss på HKScan älskar du att bygga goda relationer till såväl kunder som kollegor. Du är affärsmässig och tävlingsinriktad samt drivs av att bygga och utveckla affärer och att skapa tillväxt, år efter år. Givetvis är du social och kommunikativ och förstår värdet av att arbeta strukturerat.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av försäljning mot butik, företrädelsevis inom dagligvaruhandeln
  • Ett stort intresse för affärer och god mat
  • God förståelse för ekonomisk optimering hos kund
  • B-körkort

Det är meriterande om du:

  • Har matlagningskompetens eller kunskap inom kött- och charkkategorin
  • Vi är en mansdominerad arbetsplats och ser gärna kvinnliga sökanden

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. För eventuella frågor är du välkommen att ringa Daniel på 0720-92 09 63.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
På HKScan gör vi livet godare, idag och imorgon. Med över 100 års erfarenhet tillverkar våra nästan 7000 medarbetare lokalt producerad mat och våra välsmakande och ansvarsfullt producerade produkter utgör en del av konsumenternas måltider, både till vardag och fest. För oss på HKScan innebär ansvar kontinuerlig utveckling och konkreta insatser inom hela värdekedjan. Som en del av vår klimatplan Zero Carbon har vi som mål att uppnå netto noll klimatavtryck, från gård till konsument, i slutet av 2040.

Våra hemmamarknader är Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. År 2021 uppgick nettoomsättningen för det börsnoterade HKScan till 1,8 miljarder euro. 

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juli 2023 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare