Hoppa till innehåll
HKScan Sweden AB logotyp

Key Account Manager Foodservice

Ansök nu

Key Account Manager, Foodservice
Stockholm 

Vi gör livet godare - idag och imorgon.

HKScan kommer att växa till ett mångsidigt livsmedelsföretag i linje med vår nya strategi. Vårt viktigaste strategiska mål är att förbättra lönsamheten, vilket i sin tur säkerställer kontinuitet och utveckling av verksamheten. Vår målsättning är att växa till en ledande position i de viktigaste försäljningskanalerna på våra hemmamarknader.

Nu söker vi på HKScan en affärsdriven Key Account Manager till affärsområdet Foodservice, där du tillsammans med dina kollegor driver mot målen i ett tryggt företag.

Din roll
Du ansvarar för minst två av våra största grossister där du förvaltar och utvecklar dina konton mot uppsatta mål. Ditt fokus är våra kunder, men du samverkar även med övriga säljkåren och andra avdelningar för att skapa förståelse för hela flödet. Allt för att utveckla vår affär. Du utgår från vårt Stockholmskontor och rapporterar till affärschef Foodservice.

Vi erbjuder

  • En central roll hos en stabil marknadsledare där du arbetar med att utveckla företagets affärer
  • Ett utmanande arbete med stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär
  • En arbetsplats med en positiv och familjär anda och engagerade kollegor med höga ambitioner
  • Frihet under ansvar

Din profil
För att lyckas som Key Account Manager hos oss brinner du för att utveckla, påverka och skapa affärer. Vi vet att din personlighet är helt avgörande. Vi söker dig som har ett stort driv och arbetar strukturerat. Du har lätt för att skapa förtroende och är ödmjuk och prestigelös. Genom ett personligt och affärsmässigt engagemang skapar du rätt förutsättningar för att du och dina kollegor ska kunna prestera.

Du blir en del av Sveriges livsmedelsförsörjning framåt och vi ser gärna att du även har intresse för det samhällsekonomiska i uppdraget med fokus på rätt och bra affärer. Har du erfarenhet inom kött- och charkkategorin är det meriterande.

Vi söker dig som

  • Har minst fem års erfarenhet från liknande roll inom Foodservice
  • Har ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma och presentera värdet av olika affärsalternativ, både internt och till våra kunder
  • Har relevant eftergymnasial utbildning, företrädelsevis inom business / management / ekonomisk inriktning / IHM
  • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. För eventuella frågor är du välkommen att ringa Daniel på 0720-92 09 63.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
På HKScan gör vi livet godare, idag och imorgon. Med över 100 års erfarenhet tillverkar våra nästan 7000 medarbetare lokalt producerad mat och våra välsmakande och ansvarsfullt producerade produkter utgör en del av konsumenternas måltider, både till vardag och fest. För oss på HKScan innebär ansvar kontinuerlig utveckling och konkreta insatser inom hela värdekedjan. Som en del av vår klimatplan Zero Carbon har vi som mål att uppnå netto noll klimatavtryck, från gård till konsument, i slutet av 2040.

Våra hemmamarknader är Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. År 2021 uppgick nettoomsättningen för det börsnoterade HKScan till 1,8 miljarder euro.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 juli 2023 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare