Hoppa till innehåll
Ansök nu

Teamledare kundservice
till Stockholm

KOKI Holding storsatsar och söker nu flera medarbetare till både HiKOKI och Metabo.

Arbetsbeskrivning 
Rollen som teamledare för vår kundservice är ny vilket innebär att du tillsamans med med ditt team kommer forma ert sätt att arbeta och där ert främsta gemensamma mål är att ge våra kunder marknadens absolut bästa service och kvalitet. Vi jobbar både med slutkunder och återförsäljare.

Du kommer ha din arbetsplats i Bredden - Upplands Väsby i våra nya fräscha lokaler som vi flyttar till i december.

Vi erbjuder 
Vi står inför en spännande och expansiv fas och söker en ny kollega som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en viktig roll i en prestigelös organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak. 

Vad säger Joakim Berg, försäljningschef, om HiKOKI?

"Dags för fas 2 och lansering av 2.0. Att få vara en del av att etablera och bygga ett nytt, globalt ledande varumärke med proffsinriktning är en fantastisk del av vår vardag och få förunnat.

Vi bygger nu ett nytt vinnande team som tillsammans med våra partners ska möta dagens krav från våra användare. Tillsammans gör vi våra kunders vardag enklare, effektivare och mer lönsam."

Din profil
Vi tror att du som söker har erfarenhet av en liknande roll och trivs med ett varierande och fexibelt jobb där man ofta får prioritera om sin dagliga agenda för att kunna bemöta våra kunder på bästa sätt. Du drivs av att arbeta mot gemensamma mål tillsammans med ditt team. Du har också ett stort engagemang som smittar av sig. Vidare är du strukturerad, ansvarstagande och van att arbeta självständigt. Som person är du prestigelös, välorganiserad och gillar att arbeta med många arbetsuppgifter samtidigt.

Vi ser också att: 

  • Du är självgående, driven och förtroendeingivande samt bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare
  • Du har jobbat med innesälj / bearbetning av B2B kunder via telefon och mail
  • Du har goda kunskaper inom Microsoft Office och gärna jobbat i CRM system
  • Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska

Har du dessutom erfarenhet och intresse av att aktivt använda digitala kanaler / sociala medierär det mycket meriterande.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.  

Kontakt 
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Alexandra Munoz, 08-51481645, och Marie Gummerus, 08-51481642.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget 
HiKOKI Power Tools Sweden AB är en ledande leverantör av elverktyg, trädgårdsmaskiner, spikmaskiner/spik, infästning, skruv, klipp/bockmaskiner och tillhörande kringprodukter till den svenska proffsmarknaden. Produktportföljen innefattar varumärken som HiKOKI, MFT, Bendof och Basso.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 nov. 2023 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare