Reward & Analytics Partner till Tre

Reward & Analytics Partner till Tre

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?

Inom HR på Tre händer det alltid mycket. Vi tror på att förenkla vardagen, skapa affärsvärde och att arbeta i partnerskap. Vårt HR-teams målinriktade arbete har varit med och bidragit till att vi åtta år i rad blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Nu söker vi en Reward & Analytics Partner för att ytterligare bredda vårt team.

Som Reward & Analytics Partner...

...ingår du i teamet HR-Services vars uppdrag är att säkerställa att vi levererar en utmärkt service till våra medarbetare inom flera delar av HR och att driva vår utveckling av digitalisering och automatisering av HR-tjänster. På Tre är vi övertygade om att framtiden kommer att kännetecknas av nya arbetssätt och perspektiv på vårt uppdrag. Vi behöver vara nyfikna, villiga att lära och utforska nya sätt att bli mer effektiva och skapa en bättre kundupplevelse hos våra medarbetare. Därför driver vi inom teamet nu ett större förändringsprojekt med ambitionen att förbättra strukturer och arbetssätt så att vi på ett bättre sätt kan utnyttja den teknik som finns tillgänglig för att arbeta som en modern HR-funktion. Inom ramarna för det här utvecklingsarbetet håller vi på att införa ett nytt HR-system, implementera en jobbarkitektur och utveckla våra arbetssätt för extern benchmarking med syfte att vara konkurrenskraftiga på marknaden.

Vad innebär rollen mer konkret då? Jo, du kommer arbeta med förvaltning och utveckling av våra Reward och HR-analyticsprocesser. I rollen är du processansvarig och jobbar för att utveckla och förändra våra arbetssätt inom dessa områden med utgångspunkt i verksamhetens behov. Inom Reward kommer du bland annat äga processerna kring vår jobbarkitektur, lönekartläggning, lönerevision, bonus/provisionsprocesser samt upphandling och hantering av förmåner. Som Analytics ansvarig kommer du bygga upp processer som möjliggör hög datakvalité, utveckla KPI:er för HR-data samt arbeta fram strukturer för att rapportera och synliggöra resultat.

Du kommer se fram emot att
  • Arbeta tillsammans med ett förändringsdrivet team som har en stark vilja att förbättra och utvecklas
  • Ha en roll där du får utnyttja hela din kunskapspalett och i ryggen har du en trygg arbetsgivare och ett klokt team
  • Vara proffset inom HR-analytics och Reward
  • Ha ett flexibelt arbetssätt som passar dina uppgifter med vårt fina nya kontor, 3huset – byggt för oss Treor, som bas och utgångspunkt
Nog om oss, mer om dig
Här söker vi dig med flerårig erfarenhet av liknande arbete som gett dig goda kunskaper inom områdena HR-analytics och Reward. Du vill nu applicera dina kunskaper vidare i en ny miljö och vara en del av att bygga upp en Reward & Analytics-funktion. Du har stor vana av att praktiskt använda data för att komma fram till de bästa besluten och rekommendationerna. Samt har en förmåga att sammanställa och visualisera data som underlag för beslut.

Du är van vid att arbeta i BI-och HCM system och en stjärna i Excel. Som person är du ansvarstagande, driven, strukturerad och har ett konsultativt och rådgivande arbetssätt. Du trivs som bäst när du får agera partner utifrån dina specialistområden. Du vill växa med den här funktionen hos oss och är nyfiken och utvecklande.

Ansök
Vad säger du, visst låter det trevligt? Ansökan sker via denna annons (vi tar ej emot ansökningar via e-mail) och vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök idag!

Välkommen till Tre!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tre.se
Sista ansökningsdag 13 feb 2023 (6 dagar kvar)