Hoppa till innehåll
Vill du vara en del av ett inkluderande företag med stark framåtanda och en välkomnande kultur? Trivs du med ett varierande och självständigt arbete? Om du dessutom vill ta ansvar och känner stolthet över ett väl utfört arbete, då kan jobbet som Servicetekniker hos oss på Heras vara rätt jobb för dig!

På Heras har vi en informell, öppen och en inbjudande kultur. Vi tror starkt på entreprenörskap, gemenskap och har ett stort engagemang i vårt gemensamma arbete. Idag är vi ett säkerhetsföretag med heltäckande utbud inom elektronisk och mekanisk säkerhet för områdesskydd. Vi har sedan 1952 konstruerat, tillverkat, installerat och underhållit lösningar för områdesskydd inom särskilda affärs-, samhälls- och industrisektorer.

Vi är stolta över vårt arbete, våra produkter och våra tjänster och i mer än 70 år har Heras framgångsrikt uppfyllt och överträffat kunders säkerhets- och trygghetsbehov över hela Europa. Vi skyddar det du värderar högst.

I Sverige sysselsätter vi ca 100 anställda på 8 olika platser i landet samt ett större antal underentreprenörer och i Europa är vi tillsammans 1200 experter på områdesskydd i 6 olika länder. Vi ser med stor tillförsikt på framtiden och med ett ökat orderflöde behöver vi förstärka och bli fler.

Din roll som Servicetekniker

På Heras sätter vi helheten i fokus. Det är viktigt för oss att hjälpa varandra och alltid sträva efter att ta hand om våra kunder på bästa sätt. I din roll som Servicetekniker innebär det att du kommer att arbeta med nyinstallationer, drifttagning, service och reparationer av grindar, bommar och larmstaket.

Som Servicetekniker hos Heras har du en aktiv roll i teamet som innebär att du har ditt fokusområde på utförande och i att vara hjälpande och bidragande i försäljning av våra tjänster för den lokala marknaden.

Arbetet utgår från vårt kontor i Upplands Väsby men vårt upptagningsområde är större än så. Detta innebär att tjänsten medför längre och kortare resor med bil och i vissa fall kan övernattning förekomma.

Hos Heras kommer du att få;
  • Ett bra arbetsklimat där säkerhet alltid står i fokus
  • Möjlighet att utvecklas och växa med oss
  • En arbetsgivare som uppmuntrar till delaktighet
  • Friskvårdsbidrag
  • Kollektivavtal och trygga anställningsvillkor
Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du trivs att arbeta utomhus och tycker om att möta våra kunder. Du är noggrann och pålitlig och trivs med att ta det ansvar som mycket frihet kommer tillsammans med. Du har ett prestigelöst sätt och delar gärna med dig av det du kan till dina kollegor. Som person är du positiv, vill lära dig och att göra ett så bra jobb som möjligt. Vi ser att du som arbetar i denna rollen har erfarenhet och kunskap om svagström. Då jobbet innebär resor med bil är B-körkort ett krav. För att vara lyckosam i rollen och kunna möta våra kunder på bästa sätt, behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift.

Du kommer att få arbeta med;
  • Service, reparation och underhåll av grindar, bommar, pollare, larmstaket m.m
  • Driftsättning av nya enheter
  • Aktivt skapa nöjda kunder genom god service och problemlösning
Då vi arbetar med säkerhetsklassade projekt är svenskt medborgarskap ett krav. För anställning krävs dessutom godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Låter detta som din nästa möjlighet, skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att få lära känna dig!

Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef, Loic, på loic.gonzalez-rocher@heras.se

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag den 13 december.
Heras AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
13 dec. 2023 (15 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Om arbetsgivaren

Heras är en europeisk ledande helhetsleverantör av permanenta och tillfälliga lösningar för områdesskydd. Vi är verksamma i över 24 åpatser och har mer än 1100 högkvalificerade experter.

Experter på områdesskydd

Tillsammans konstruerar, tillverkar, installerar och underhåller lösningar för områdesskydd inom särskilda affärs-, samhälls- och industrisektorer. Våra områdesskyddslösningar består av produkter och tjänster, inklusive avgränsning, passagekontroll, detektering och integrerade system tillsammans med projektledning, systemintegration, montering, service och underhåll. Vårt mål är att bli erkänt som Europas premiumvarumärke inom områdesskydd, bevisat av vår tillförlitlighet, vårt engagemang och vår kompetens.

Koncerntillhörighet & Historia

Heras i Sverige grundades 1990 men gick då under namnet Tuvan-stängsel. Företaget såldes och bytte namn i mars 2007 och tillhör nu Heras Group med säte i Nederländerna.

Vi har i dag omkring 100 medarbetare fördelat på åtta försäljningskontor runt om i Sverige. Både produktutveckling och produktion sker i våra fabriker i Holland. Förutom att erbjuda en totalbredd i sortimentet för områdesskydd och tillträdeskontroll, har vi skapat en flexibel och kundorienterad organisation, som gör sitt bästa för att tillmötesgå kundernas önskemål. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi ständigt nya specialanpassade lösningar. Partnerskap är inte främmande för oss.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga