Hoppa till innehåll
Vill du vara en del av ett inkluderande företag med stark framåtanda och en välkomnande kultur? Trivs du med ett varierande och självständigt arbete? Om du dessutom vill ta ansvar och känner stolthet över ett väl utfört arbete, då kan jobbet som Montör hos oss på Heras vara rätt jobb för dig!

På Heras har vi en informell, öppen och en inbjudande kultur. Vi tror starkt på entreprenörskap, gemenskap och har ett stort engagemang i vårt gemensamma arbete. Idag är vi ett säkerhetsföretag med heltäckande utbud inom elektronisk och mekanisk säkerhet för områdesskydd. Vi har sedan 1952 konstruerat, tillverkat, installerat och underhållit lösningar för områdesskydd inom särskilda affärs-, samhälls- och industrisektorer.

Vi är stolta över vårt arbete, våra produkter och våra tjänster och i mer än 70 år har Heras framgångsrikt uppfyllt och överträffat kunders säkerhets- och trygghetsbehov över hela Europa. Vi skyddar det du värderar högst.

I Sverige sysselsätter vi ca 100 anställda på 6 olika platser i landet samt ett större antal underentreprenörer och i Europa är vi tillsammans 1200 experter på områdesskydd i 6 olika länder. Vi ser med stor tillförsikt på framtiden och med ett ökat orderflöde behöver vi förstärka och bli fler.

Din roll som Montör

Vi på Heras söker nu en ny montör till Stockholm. Arbetet som montör hos oss är ett fysiskt och fritt arbete där din arbetsplats varierar beroende på vart projekten befinner sig. Du utgår från kontoret i Upplands Väsby för att sedan utföra montage av områdesskydd runt om i Stockholm med omnejd. Du reser i en av våra montagebilar och du arbetar oftast i par tillsammans med en härlig kollega. Du kommer att ingå i en montagegrupp där du rapporterar till vår Installationschef i Upplands Väsby.

Vem är du?

För att trivas i rollen som Montör söker vi dig som tycker om ett fysiskt arbete och att arbeta utomhus. Du har stor ansvarskänsla, är noggrann och känner stolthet över ett väl utfört arbete. Om du har tidigare erfarenhet av stängselmontage och/eller entreprenadarbete bidrar det mycket till oss. Eftersom arbetet utförs på olika ställen i Stockholm är B körkort ett krav. Har du också BE-körkort är det meriterande. Vi ser också att du som person vill lära dig, delar med dig av det du kan och tycker om när du kan bidra till gruppen. Gemenskap, att ha roligt tillsammans och ett positivt förhållningssätt är viktigt för dig och för oss. Att du gillar teknik och har den tekniska förståelsen kommer att göra jobbet ännu roligare. För att lyckas i rollen behärskar du svenska i tal och skrift, likväl som engelska.

Du kommer att få arbeta med:
  • Uppsättning av områdesskydd
  • Fysiskt tunga arbetsuppgifter som till exempel grävningsarbete
  • Vara en del av att vi kan säkerhetsställa en god kvalité på våra produkter

Hos Heras kommer du att få:
  • Ett bra arbetsklimat där säkerhet alltid står i fokus
  • Kollektivavtal med Byggnads
  • Arbetsförkortning för alla våra medarbetare
  • Möjlighet att utvecklas
  • Friskvårdsbidrag
  • Att vara del av en trevlig gemenskap

Då vi arbetar med säkerhetsklassade objekt gör vi en säkerhetskontroll innan vi beslutar om du får anställning hos oss.

Låter detta som din nästa möjlighet, skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att få lära känna dig!

Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef, Loic, på loic.gonzalez-rocher@heras.se

Har du frågor om rekryteringsprocessen hör du av dig till HR Manager, Maria, på maria.maki@heras.se

Urval sker löpande och annonsen kan komma att stängas i förtid.
Heras AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
21 dec. 2023 (23 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Heras är en europeisk ledande helhetsleverantör av permanenta och tillfälliga lösningar för områdesskydd. Vi är verksamma i över 24 åpatser och har mer än 1100 högkvalificerade experter.

Experter på områdesskydd

Tillsammans konstruerar, tillverkar, installerar och underhåller lösningar för områdesskydd inom särskilda affärs-, samhälls- och industrisektorer. Våra områdesskyddslösningar består av produkter och tjänster, inklusive avgränsning, passagekontroll, detektering och integrerade system tillsammans med projektledning, systemintegration, montering, service och underhåll. Vårt mål är att bli erkänt som Europas premiumvarumärke inom områdesskydd, bevisat av vår tillförlitlighet, vårt engagemang och vår kompetens.

Koncerntillhörighet & Historia

Heras i Sverige grundades 1990 men gick då under namnet Tuvan-stängsel. Företaget såldes och bytte namn i mars 2007 och tillhör nu Heras Group med säte i Nederländerna.

Vi har i dag omkring 100 medarbetare fördelat på åtta försäljningskontor runt om i Sverige. Både produktutveckling och produktion sker i våra fabriker i Holland. Förutom att erbjuda en totalbredd i sortimentet för områdesskydd och tillträdeskontroll, har vi skapat en flexibel och kundorienterad organisation, som gör sitt bästa för att tillmötesgå kundernas önskemål. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi ständigt nya specialanpassade lösningar. Partnerskap är inte främmande för oss.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Bygg & Hantverk
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Danderyd
Industri & Anläggning
Företagslogga