Henco söker Area Sales Manager till Mälardalen

Henco söker Area Sales Manager till Mälardalen

Henco har alltid en lösning! Som pionjär inom rör och pressfästen erbjuder vi alla professionella installatörer av sanitets-, golvvärme- och gasinstallationer de bästa materialen för att slutföra varje arbete framgångsrikt. Bolaget erbjuder ett brett sortiment av exempelvis flerskiktsrör, kopplingar, golvvärme och verktyg: allt för att möjliggöra en perfekt installation, i enlighet med gällande bestämmelser och försedd med nödvändiga certifikat.

Vi erbjuder

En spännande säljande roll i ett tillväxtbolag med en väldigt spännande framtid till mötes! I denna roll får du verkligen göra skillnad med hjälp av marknadens bästa produkter och kompetenta kollegor Henco tror på alla anställdas lika värde. Bolaget uppmuntrar entreprenörsdriv, öppen kommunikation och litar på att alla göra sitt bästa. Henco är ett ambitiöst bolag och vill att detta genomsyrar hela organisationen.

Rollen

Söker du en ledande roll inom försäljning av VVS-produkter? Henco söker nu en Area Sales Manager med placering i Mälardalen för att leda och utveckla försäljningen inom området där Linköping är den sydligaste staden och Mora är den nordligaste staden. Som Area Sales Manager kommer du att bearbeta och utveckla befintliga kunder samt bearbeta nya kunder. Inledningsvis kommer du att lägga mest fokus på att utveckla befintliga kunder och efter hand börja bearbeta nya kunder. Vi söker en erfaren säljare med goda kunskaper inom VVS-branschen som också har ett stort nätverk hos arkitekter och entreprenörer.

Vidare kommer du att driva projektarbete mot exempelvis ingenjörsföretag och bostadsbolag med syftet att utveckla ett nätverk av framtida partners, både för Henco samt de lokala återförsäljarna som bolaget arbetar tillsammans med. I rollen ingår det även att:
  • Hålla dig uppdaterad kring de senaste nyheterna och utvärdera affärsmöjligheter för att öka både din omsättning och antalet användare
  • Analysera marknadsutveckling och försäljningsaktiviteter regelbundet
I denna roll rapporterar du till Försäljningschefen och utgår från ditt hemmakontor, du bor med fördel i Mälardalen. Resor i tjänsten är en naturlig del.

Vi söker

För att lyckas i denna roll har du dokumenterad erfarenhet av att jobba i den branschen Henco befinner sig i eller i en närliggande bransch där du genom åren upparbetat ett relevant nätverk. Du är en dynamisk person med bakgrund inom området grossist, installatörer och entreprenad. Du har ett intresse för branschen du agerar i och är alltid angelägen av att utöka ditt nätverk. Du har en stark egen motor och jobbar målinriktad samtidigt som du är lyhörd och flexibel. Vidare är du pålitlig och ansvarstagande - detta gör att du vinner förtroende och bygger långsiktiga relationer, både med kollegor och kunder.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Henco med SalesOnly, rekryteringskonsult Kristian Ekelund. För att du som kandidat skall få bästa möjliga upplevelse, ber vi dig att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mejl då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.