Hoppa till innehåll
Hedin Mobility Group AB logotyp

Tekniker till nya Ford Bromma

Ansök nu
I oktober är det äntligen dags för vår nya Ford-anläggning i Bromma att starta upp! Just nu håller vi för fullt på med ombyggnationen av byggnaden så att den står redo att fyllas med förväntansfulla medarbetare och härliga Ford-bilar.

Anläggningen kommer bli en fullserviceanläggning med såväl eftermarknad som försäljning. Initialt kommer vi vara 9 medarbetare varav 5 på eftermarknaden och 2 på försäljning samt en Platschef och en Servicechef.

Nu söker vi dig som vill vara med i uppstarten av en helt ny anläggning. Det innebär stora möjligheter till personlig utveckling då du kommer vara en viktig spelare för att få ihop helheten. Det krävs en stor del prestigelöshet - vi behöver alla hjälpas åt med det som behövs - när det behövs. Du kommer vara med och sätta din prägel på arbetet där rutiner och processer ska sättas och arbetas in. Genom ditt arbete kommer vi även skapa en helt ny kundbas och etablera ett starkt varumärke i Ford Hedin Bil Bromma. Ta chansen och gör detta med oss!

Om rollen

Du kommer vara en av två personbilstekniker som initialt arbetar på verkstaden. Arbetet kommer bestå av sedvanligtt arbete på ett verkstad, däribland:
  • utföra service på bilar,
  • utföra diverse garantiarbeten,
  • reparationsarbeten utifrån kundens behov
  • underhållsarbeten
Då anläggningen är en single brand anläggning kommer du arbeta med Ford. Du levererar ett fackmässigt utfört arbete och säkerhetsställer att kunders önskemål blir åtgärdade.

Dina främsta kontaktnät är internt i organisationen i form av servicesäljaren och reservdelspersonen men till viss del kommer du även ha kundkontakt varav det är viktigt att du har ett professionellt bemötande i alla situationer och värnar om ett gott kundbemötande.

Din profil

Vi söker dig som har:
  • fordonsteknisk utbildning samt
  • minst några års arbetserfarenhet inom mekaniskt arbete på personbilar
  • Meriterande om du har erfarenhet av mer avancerad felsökning
Utöver ditt tekniskt kunnande är du vad vid att söka och ta till dig skriftlig information. Vi värdesätter att du är en problemlösare och serviceinriktad. Du bör behärska svenska och engelska i tal och skrift, då det krävs för att kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Vidare har du god datorvana och har B-körkort.

Det viktigaste är ditt engagemang och viljan till att utvecklas i din roll som fordonstekniker. Din personlighet och attityd är avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bör vidare vara noggrann, praktiskt lagd samt ha förmågan att anpassa dig till nya situationer.

Vi erbjuder

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.

Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson
Fredric Lindblom
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 aug. 2023 (91 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare