Hoppa till innehåll
Hedin Mobility Group AB logotyp

Företagssäljare till nya Ford Bromma

Ansök nu
I oktober är det äntligen dags för vår nya Ford-anläggning i Bromma att starta upp! Just nu håller vi för fullt på med ombyggnationen av byggnaden så att den står redo att fyllas med förväntansfulla medarbetare och härliga Ford-bilar.

Anläggningen kommer bli en fullserviceanläggning med såväl eftermarknad som försäljning. Initialt kommer vi vara 9 medarbetare varav 5 på eftermarknaden och 2 på försäljning samt en Platschef och en Servicechef.

Nu söker vi dig som vill vara med i uppstarten av en helt ny anläggning. Det innebär stora möjligheter till personlig utveckling då du kommer vara en viktig spelare för att få ihop helheten. Det krävs en stor del prestigelöshet - vi behöver alla hjälpas åt med det som behövs - när det behövs. Du kommer vara med och sätta din prägel på arbetet där rutiner och processer ska sättas och arbetas in. Genom ditt arbete kommer vi även skapa en helt ny kundbas och etablera ett starkt varumärke i Ford Hedin Bil Bromma. Ta chansen och gör detta med oss!

Om rollen

Som företagssäljare kommer du arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning till både större och mindre företagskunder. Ditt fokus kommer vara att arbeta strategiskt och långsiktgt med att skapa relationer till stora företagskunder för att visa på Fords utbud, både i form av personbilar men främst transportbilar. Vi ser att uppdraget till stor del kommer innefatta kundbesök med syfte att etablera, upprätthålla och utveckla långsiktiga relationer. Du kommer även att aktivt arbeta med att analysera företagens behov idag men även långsiktigt för att kunna erbjuda en företagslösning som passar över sikt. Samt att proaktivt hitta nya vägar för att nå fram till företagskunder för att på det sättet ta marknadsandelar.

Vi tror starkt på Ford som bilmärke, både i person-och transportbilssektorn och vi är måna om, att med hjälp av din expertis inom företagsförsäljning, verka för en ännu större medvetenhet om Ford på marknaden.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom företagsförsäljning där du har ett upparbetat och brett kontaktnät inom olika branscher och segment. Du har goda kunskaper inom hur en affär anpassas till företagsperspektivet, för att hitta den bästa lösningen för varje företagskund. Du har tålamod att driva långa affärsprocesser och du är strukturerad och effektiv i din planering och ditt arbetssätt.

Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meritande men din tidigare erfarenhet väger tyngre då vi ser att din erfarenhet är avgörande för att lyckas i rollen. B-körkort är ett krav då en viss del i ditt arbete är att köra/flytta bilar. Vidare behärskar du svenska i både tal och skrift.

Vi tror du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv. Du har en förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer samt hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter att du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Som företagssäljare på Hedin Bil värdesätter vi att du är förtroendeingivande, disciplinerad och social. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och att du arbetar utefter Hedin Bils vision - att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Vi erbjuder

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.

Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Arbetstider löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring kan ingå.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson
Fredric Lindblom
Telefon
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 aug. 2023 (89 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare