Hoppa till innehåll

Personbilstekniker till nya Ford Bromma

I November är det äntligen dags för vår nya Ford-anläggning i Bromma att starta upp! Just nu håller vi för fullt på med ombyggnationen av byggnaden så att den står redo att fyllas med förväntansfulla medarbetare och härliga Ford-bilar.

Anläggningen kommer bli en fullserviceanläggning med såväl eftermarknad som försäljning.

Nu söker vi dig som vill vara med i uppstarten av en helt ny anläggning. Det innebär stora möjligheter till personlig utveckling då du kommer vara en viktig spelare för att få ihop helheten. Det krävs en stor del prestigelöshet - vi behöver alla hjälpas åt med det som behövs - när det behövs. Du kommer vara med och sätta din prägel på arbetet där rutiner och processer ska sättas och arbetas in. Genom ditt arbete kommer vi även skapa en helt ny kundbas och etablera ett starkt varumärke i Ford Hedin Bil Bromma. Ta chansen och gör detta med oss!

Om rollen
Du kommer vara en av två personbilstekniker som initialt arbetar på verkstaden. Arbetet kommer bestå av sedvanligt arbete på ett verkstad, däribland:
  • utföra service på bilar,
  • utföra diverse garantiarbeten,
  • reparationsarbeten utifrån kundens behov
  • underhållsarbeten
Då anläggningen är en single brand anläggning kommer du arbeta med Ford. Du levererar ett fackmässigt utfört arbete och säkerhetsställer att kunders önskemål blir åtgärdade.

Dina främsta kontaktnät är internt i organisationen i form av servicesäljaren och reservdelspersonen men till viss del kommer du även ha kundkontakt varav det är viktigt att du har ett professionellt bemötande i alla situationer och värnar om ett gott kundbemötande.

Din profil
Vi söker dig som har:
  • fordonsteknisk utbildning samt
  • minst några års arbetserfarenhet inom mekaniskt arbete på personbilar
  • Meriterande om du har erfarenhet av mer avancerad felsökning
Utöver ditt tekniskt kunnande är du vad vid att söka och ta till dig skriftlig information. Vi värdesätter att du är en problemlösare och serviceinriktad. Du bör behärska svenska och engelska i tal och skrift, då det krävs för att kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Vidare har du god datorvana och har B-körkort.

Det viktigaste är ditt engagemang och viljan till att utvecklas i din roll som fordonstekniker. Din personlighet och attityd är avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bör vidare vara noggrann, praktiskt lagd samt ha förmågan att anpassa dig till nya situationer.

Vi erbjuder
Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.

Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Hedin Bil logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
29 dec. 2023 (27 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 3000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Hela koncernen sysselsätter fler än 11000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Linköping
Fordon
Företagslogga

Liknande Jobb