Hoppa till innehåll
Hedin Bil AB logotyp

Ansvarig Marknadskommunikation

Hedin Motor Company är bolagsnamnet för Ford Sverige, som är importör av Ford i Sverige. Via återförsäljare säljer vi person- och transportbilar över hela landet. Under 2022 uppgick försäljningsvolymen till drygt 15 000 bilar, vilket gav en marknadsandel på ca 5,5%. På huvudkontoret i Stockholm arbetar ca 40 personer. Vi söker nu en Ansvarig Marknadskommunikation Personbilar, då nuvarande innehavare av tjänsten kommer att fortsätta i en annan roll inom företaget.

Om rollen

I rollen som Ansvarig Marknadskommunikation för Ford personbilar arbetar man i en bred roll där man ansvarar för att planera och genomföra marknadskommunikation i både egna och externa kanaler genom hela kundresan. Man rapporterar till Marknadschef och blir en viktig lagspelare inom marknadsavdelningen som består av sammanlagt sex personer.

I din roll som Kommunikationsansvarig Personbilar ingår bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Planera, beställa och säkerställa genomförande av marknadskampanjer, samt uppföljning av dessa.
  • Samarbeta med olika typer av byråer inom reklam och media.
  • Säkerställa att all content i egna och betalda kanaler motsvarar uppställda krav. Detta kan innefatta egen innehållsproduktion och vid andra tillfällen en mer övergripande kontroll.
  • Ansvaret omfattar all form av marknadsföring, inkl annonsering, utskick, samarbeten, säljmaterial, events, egna hemsidor samt digital always-on.
Din profil

För att passa rollen tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och att du har minst tre års erfarenhet av arbete inom marknadsföring, där du erhållit god förståelse för hur marknadsföringsmaterial tas fram och hur media planeras och köps. Att du är flytande inom digital kommunikation är en självklarhet. Du har också en mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift och behärskar både svenska och engelska obehindrat. Du har kunskap om marknadsjuridik och GDPR. Det är även en fördel om du har arbetat med Adobe Creative Suite, Meta & Google Business och Google Analytics.

Även om rena yrkeskvalifikationer är viktiga för oss så sätter vi minst lika stort värde på din personlighet. För rollen är det viktigt att du har en välutvecklad förmåga att planera, strukturera och projektled. Utöver detta värdesätter vi en proaktiv, energisk och positiv person som jobbar bra såväl självständigt som i grupp. Delar du dessutom vårt stora intresse för bilar är det en extra merit.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag i våra fina lokaler i Kista. Du kommer att ingå i ett välfungerande team där vi trivs och har roligt tillsammans.Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. Vi låter dina kvaliteter och styrkor ta plats och bli användbara för hela företaget. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldralön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida https://ford.se/.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Vänligen notera att vi inte kan ta emot ansökningar som skickas via mail med hänsyn till GDPR.
Mer info
Kontaktperson
Kenneth Holmgren
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare