Quality & Safety Specialist

Quality & Safety Specialist

Våra kunder ställer marknadens högsta krav inom kvalité och arbetsmiljö och HAVI söker nu en Quality & Safety Specialist för att säkerställa att vi lever upp till dessa. Du ansvarar för att utveckla vårt ledningssystem och säkerställer att vi möter lag- och kundkrav samtidigt som du aktivt arbetar med att förbättra verksamheten. I tjänsten ingår även ansvar för vår tjänst QA Services. I den ingår leverantörsuppföljning och administration kring närings- och allergeninformation på uppdrag av kund.

I rollen ingår följande ansvarsområden:
  • Utveckla och förvalta vårt ledningssystem inom kvalité och arbetsmiljö samt anpassa rutiner och processer vid förändrade lag- eller kundkrav
  • Leda vårt HACCP arbete inom bolaget
  • Stötta vår operativa verksamhet i förberedelser samt utförande av såväl interna som externa revisioner för våra 3 anläggningar runt om i Sverige genom att koordinera och ansvara för förberedelsearbetet.
  • Stötta linjeorganisationen inom det systematiska arbetsmiljöarbetet och verka för en säker arbetsplats
  • Ansvarig för utbildningsprogrammet inom kvalité och arbetsmiljö
  • Aktivt driva förbättringsarbete inom verksamheten samt driva projekt inom ansvarsområdet
  • Ansvarig för HAVI QA Services, detta motsvarar 25% av tjänsten
  • Ett nordiskt koordineringsansvar kan ingå i tjänsten.
Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Tumba och du rapporterar till HAVI´s Cluster Quality, Safety & Sustainability Manager.

Vem är du?

Du är en duktig och driven person som har en akademisk utbildning och arbetslivserfarenhet inom kvalitetsledning, livsmedelssäkerhet och/eller arbetsmiljö. Du har ett starkt engagemang och intresse för att utveckla verksamheter. Då vi är en väldigt operativ verksamhet bör du stimuleras av en föränderlig omgivning och höga krav.
Som person är du självgående, strukturerad och driven. Du har lätt för att samarbeta, har stark integritet, kvalitetsmedveten, analytisk och nyfiken. Du kan prioritera och har förmåga att hantera såväl interna som externa kontakter. Du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Data/systemvana och Officepaketet är en självklarhet, då vi arbetar i flertalet olika system.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder ett inspirerande uppdrag med varierande uppgifter med kontinuerligt lärande inom ett multinationellt företag med god stabilitet och tillväxt. Vi verkar i en internationell miljö med starka varumärken och tydlig miljöprofil. Vi arbetar aktivt för att främja och utveckla mångfald och en bra arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan:

Din ansökan med CV och personligt brev skickas till rori.olander@havi.com snarast, då urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Chef rori.olander@havi.com.

Sökord: kvalité, quality, arbetsmiljö, säkerhet, safety, verksamhetsutveckling, ledningssystem, livsmedelssäkerhet
Mer info
Kontaktperson Rori Ölander
Telefon +46 (0) 730-74 32 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling, HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling, Miljö & Djurvård, Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.havi.com/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HAVI Sverige är en logistikleverantör med kunder som McDonald's, Espresso House, Pizza Hut, Vapiano, Subway och Jensen's Böfhus, där McDonald's är den största kunden. Som logistikpartner förser vi över 700 restauranger med alla varor som behövs för att de skall kunna serva sina kunder. Vi är en del av HAVI-koncernen som bedriver distribution, logistik och service för bland annat McDonald´s i över 30 länder och ca 8 000 leveransställen. I Sverige omsätter verksamheten ca 2,4 mdr kronor och har ca 250 anställda. Huvudkontoret ligger tillsammans med vår distributionscentral i Tumba och vi har även distributionscentraler i Göteborg och Malmö