Hoppa till innehåll
Hantverkarhuset Stockholm AB logotyp

Vi söker engagerad hantverkare med fokus på projektledning!

Hantverkarhuset söker dig som har gedigen erfarenhet som hantverkare och som är van vid att montera fönster och dörrar. Du kan också arbeta självständigt och driva egna projekt. Det är en fördel om du har drivit eget företag och är van vid att ta ett stort ansvar och kan leva upp till ekonomiska och tidsmässiga deadlines. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp tillsammans övriga medarbetare.

Vi är en organisation som arbetar i ett högt tempo, där din arbetsuppgift kan variera från dag till dag. Därför är det viktigt att du är flexibel och har förmåga att hitta lösningar där andra ser problem.

Trovärdighet, ödmjukhet och trygghet är några av de viktigaste kvalitéerna hos våra medarbetare, vilka också utgör fundamentet i vår organisation. Tillsammans skapar vi en arbetsplats som vi trivs i.

Ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via mail på jobb@hantverkarhuset.se. Eventuella telefonsamtal kommer även dessa att hänvisas till denna maildress.

Vi är inte intresserade av att hyra personal. Vi undanber oss även alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med rekrytering.

Exempel på arbetsuppgifter:

· driva egna projekt samt projektleda samarbetspartners och underentreprenörer

· montera snickerier såsom fönster (inklusive takfönster) och dörrar

· utföra interiöra snickeriarbeten med höga utförandekrav

· utföra exteriöra plåtarbeten såsom montering av fönsterbleck och plåtsmygar

· utföra fasadarbeten såsom panelbyten och tilläggsisoleringar
Mer info
Kontaktperson
Daniel Bertilsson
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juli 2023 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Hantverkarhuset

Det skall vara enkelt att köpa fönster och dörrar. Hos oss kan du därför köpa fönster och dörrar både med montering eller utan montering, du väljer själv hur du vill göra.

Vi är oberoende och samarbetar därför med flera ledande nordiska leverantörer såsom Elitfönster, Diplomatdörrar, SP-Fönster, Traryd,
Velux, Hajom, Snickarper, Westcoast Windows, RM-Fönster och Nordan. Det gör att vi verkligen kan utgå från just dina behov. Vi levererar idag fönster till kunder över hela Sverige med bas i Göteborg.

Sedan 2020 erbjuder vi även heltäckande monteringstjänster i
Jönköping och Stockholm.

Oavsett om du är privatperson, representerar en bostadsrättförening eller kommersiell

fastighetsägare så hjälper vi dig hela vägen till ett tryggt fönsterbyte.

Hantverkarhuset är sedan många år delägare i Sveriges största bygghandelskoncern, Mestergruppen Sverige AB som äger varumärkena XL-Bygg och Bolist. Hantverkarhuset är även medlemmar i Byggföretagen, Svensk Handel och diplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Liknande jobb