Kontorsassistent

Kontorsassistent

Är du i början av din karriär och är intresserad av att få en unik inblick i juridikens värld? Blir du motiverad av utmaningar och vill jobba i en spännande arbetsmiljö? Som kontorsassistent erbjuder vi dig en varierad tjänst där du får värdefull arbetslivserfarenhet och en trevlig arbetsplats med bra gemenskap.

Vad erbjuder vi?

Hannes Snellman är en ledande nordisk advokatbyrå inom affärsjuridik. På våra kontor i Stockholm och Helsingfors vägleder vi våra klienter med stort engagemang, hög kvalitet och nyskapande idéer. På Stockholmskontoret är vi totalt 110 medarbetare som arbetar i trevliga lokaler i Kungsträdgården.

Som kontorsassistent är du en viktig del av vårt kontorsserviceteam, där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att ge service av högsta kvalitet till vår supportpersonal, våra jurister och våra externa gäster. Du kommer främst att arbeta med kontorsadministration, ansvara för vårt vaktmästeri och våra skrivarrum samt beställa och fylla på kontorsmaterial. Vid behov kommer du även att hjälpa till med större kopieringar, flytt av möbler och andra kontorsuppgifter.

Du kommer även att stötta våra HR-, ekonomi- och marknadsavdelningar med varierande administrativa uppgifter samt vid behov stötta dina kollegor i receptionen och konferensavdelningen. I receptionen arbetar du med att välkomna och ta emot besökare, svara i telefon och vidarebefordra samtal. Du hanterar även bokningar av konferenslokaler och förbereder mötesrum. I vår konferensavdelning hjälper du till med att servera mat och dryck till våra interna och externa möten.

På Hannes Snellman är alla en del av teamet och den sociala gemenskapen från dag ett. För att optimera vårt samarbete sitter vi i öppna kontorslandskap vilket bidrar till ett öppet klimat och en härlig stämning. Vi satsar helhjärtat på våra medarbetare och gillar att hitta på roliga saker tillsammans! Vi har bland annat veckovisa innebandy- och padelträningar, after work och andra tillfällen att umgås.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning med start i april 2023.

Vem söker vi?

Tycker du om att ge bra service? Är du prestigelös, initiativtagande, flexibel och noggrann? Har du god samarbetsförmåga och trivs med att jobba i ett högt tempo? Då tror vi att du kommer trivas utmärkt hos oss! Vi söker dig som har gått ut gymnasiet och är intresserad av att få en inblick i juristbranschen. Vi ser gärna att du har tidigare administrativ erfarenhet och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

När och hur ansöker du?

Skicka in din ansökan med personligt brev, CV och relevanta intyg. Intervjuer och urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag.

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du mer än välkommen att kontakta Annie Tillmo, HR Business Specialist, på annie.tillmo@hannessnellman.com.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Annie Tillmo
Email Mejla Annie Tillmo
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hannessnellman.com
Sista ansökningsdag 16 apr 2023 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hannes Snellman är en ledande nordisk advokatbyrå inom affärsjuridik. På våra kontor i Stockholm och Helsingfors vägleder vi våra klienter med stort engagemang, hög kvalitet och nyskapande idéer. På Stockholmskontoret är vi totalt 110 medarbetare som arbetar i trevliga lokaler i Kungsträdgården.