Hoppa till innehåll
Hannes Snellman logotyp

Juniorassistent

Publiceringsdatum
23 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Anna Uddenfeldt
Email
Telefon
Ansök nu
Hannes Snellman is a top-tier Nordic law firm with 400 outstanding lawyers and other professionals based in Finland and Sweden. We advise leading international and local corporations across all business sectors. In addition to unique assignments, we offer our employees an opportunity to work with sharp-minded professionals in an atmosphere of inclusiveness. Our employees have different backgrounds and personalities, but we all share the same values: a commitment to provide high-quality services and a passion for what we do. We encourage independent thinking and take great pride in the professionalism of our teams and individuals. Today's successful recruits are tomorrow's firm.

Har du tagit studenten och är intresserad av att få en unik inblick i juridikens värld? Blir du motiverad av utmaningar och vill jobba i en spännande arbetsmiljö? Som juniorassistent på Hannes Snellman erbjuder vi dig en varierad tjänst där du får värdefull arbetslivserfarenhet och en trevlig arbetsplats med bra gemenskap.

Vad erbjuder vi?

Hannes Snellman är en ledande nordisk advokatbyrå inom affärsjuridik. På våra kontor i Stockholm och Helsingfors vägleder vi våra klienter med stort engagemang, hög kvalitet och nyskapande idéer. På Stockholmskontoret är vi omkring 130 medarbetare som arbetar i trevliga lokaler vid Kungsträdgårdsgatan.

Som juniorassistent hos oss blir du både en del av vårt juristassistentteam, där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att ge service och administrativ support av högsta kvalitet till våra jurister och externa gäster, dels en del av vårt kontorsserviceteam, där du stöttar med sysslor i vaktmästeriet, receptionen och konferensen. Återkommande uppgifter inom administrationen är bl.a. ärenderegistrering, utläggsredovisning samt korrekturläsning, formatering och redigering av dokument. Du hjälper också till med arkivering, kopiering och scanning av dokument. I receptionen och konferensen arbetar du med att välkomna och ta emot besökare, svarar i telefon och vidarebefordrar samtal. Du hanterar även bokningar av konferenslokaler, förbereder mötesrum och arbetar i vårt konferenskök med enklare förtäring. I vaktmästeriet hjälper du till med flytt av möbler, påfyllning av material och andra uppgifter vid behov.

Hos oss är alla en del av teamet från dag ett. För att optimera vårt samarbete sitter vi tillsammans i kontorslandskap vilket bidrar till ett öppet klimat och en härlig stämning. Gemenskap och samarbete är viktigt för oss och vi anordnar många sociala aktiviteter. Vi har bland annat veckovisa innebandy- och padelträningar, after work och andra tillfällen att umgås.

Tjänsten är en tidsbegränsad visstidsanställning på heltid under ett år med tillträde omgående efter överenskommelse.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har gått ut gymnasiet och som är intresserad av att få en inblick i arbetet på advokatbyrå. Tidigare arbetslivserfarenhet inom service och administration är meriterande. En stor del av ditt arbete sker i Officepaketet och vi ser gärna att du har goda kunskaper i främst Word, Powerpoint och Excel samt talar och skriver flytande svenska och god engelska.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Tycker du om att ge bra service? Är du prestigelös, initiativtagande, flexibel och noggrann? Har du god samarbetsförmåga och trivs med att jobba i ett högt tempo? Då tror vi att du kommer trivas utmärkt hos oss!

När och hur ansöker du?

Skicka in din ansökan med personligt brev, CV, betyg och relevanta intyg. Intervjuer och urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag.

Vid eventuella frågor eller funderingar om tjänsten eller rekryteringsprocessen, är du mer än välkommen att kontakta Anna Uddenfeldt, HR Coordinator, på anna.uddenfeldt@hannessnellman.com.

Varmt välkommen med din ansökan!
Hannes Snellman logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 mars 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren