Hoppa till innehåll
Har du gått ut gymnasiet och är intresserad av att få erfarenhet av att arbeta med IT-support? Blir du motiverad av utmaningar och vill jobba i en spännande arbetsmiljö? Som IT Trainee på Hannes Snellman erbjuder vi dig en varierad tjänst där du får värdefull arbetslivserfarenhet och en trevlig arbetsplats med bra gemenskap.

Vad erbjuder vi?

Hannes Snellman är en ledande nordisk advokatbyrå inom affärsjuridik. På våra kontor i Stockholm och Helsingfors vägleder vi våra klienter med stort engagemang, hög kvalitet och nyskapande idéer. På Stockholmskontoret är vi totalt 110 medarbetare som arbetar i trevliga lokaler i Kungsträdgården.

Som IT Trainee hos oss blir du en del av vårt IT-supportteam, där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att ge service och IT-support av högsta kvalitet till vår personal. Återkommande uppgifter inom IT-supporten är t.ex. enklare felsökning, installation av datorer och mobiler, uppsättning/byte av utrustning på arbetsstationer, lösa enklare problem med skrivare och säkerställa att tekniken fungerar vid digitala möten i konferensrummen (Teams, Zoom etc.)

På Hannes Snellman är alla en del av teamet och den sociala gemenskapen från dag ett. För att optimera vårt samarbete sitter vi i öppna kontorslandskap vilket bidrar till ett öppet klimat och en härlig stämning. Vi satsar helhjärtat på våra medarbetare och gillar att hitta på roliga saker tillsammans! Vi har bland annat veckovisa innebandy- och padelträningar, after work och andra tillfällen att umgås.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har gått ut gymnasiet och läst någon form av IT-utbildning. Tidigare arbetslivserfarenhet inom IT-support och service är meriterande. Vi samarbetar mycket med vårt Helsingforskontor, därför är goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Tycker du om att ge bra service? Är du prestigelös, initiativtagande, flexibel och noggrann? Har du god samarbetsförmåga och trivs med att jobba i ett högt tempo? Då tror vi att du kommer trivas utmärkt hos oss!

Tjänsten är en tidsbegränsad visstidsanställning på heltid med start i juni 2023 fram till maj 2024.

När och hur ansöker du?

Skicka in din ansökan med personligt brev, CV, betyg och relevanta intyg. Intervjuer och urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Annie Tillmo
Email
Yrkesroll
Sista ansökningsdag
16 apr. 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hannes Snellman är en ledande nordisk advokatbyrå inom affärsjuridik. På våra kontor i Stockholm och Helsingfors vägleder vi våra klienter med stort engagemang, hög kvalitet och nyskapande idéer. På Stockholmskontoret är vi totalt 110 medarbetare som arbetar i trevliga lokaler vid Kungsträdgården.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare