IT Infrastrukturspecialist Handelsbanken,Stockholm

IT Infrastrukturspecialist Handelsbanken,Stockholm

Sök rollen som IT Infrastrukturspecialist hos Handelsbanken och jobba med komplexa IT-plattformar med hög säkerhet!

Handelsbanken är Europas säkraste bank enligt Global Finance ranking som omfattar över 500 banker världen över. I vår komplexa IT-miljö arbetar du som Infrastrukturspecialist i enterprise- miljö med några av våra mest kritiska IT-plattformar som utgör kärnan i bankens autentisering.

Vi erbjuder dig
 • Möjligheten att utvecklas i en agil miljö tillsammans med kompetenta kollegor med stort engagemang och mycket arbetsglädje. På Handelsbanken värnar vi om din utveckling, både personligt och professionellt
 • En arbetsplats där jämställdhet, mångfald och inkluderande kultur är en del av våra grundläggande värderingar och som ska vara självklart i det dagliga arbetet. Hos oss är alla lika viktiga och våra skilda bakgrunder och erfarenheter gör att vi alla kan bidra till verksamheten med olika perspektiv
 • Uppskattade personalförmåner som exempelvis ett generöst friskvårdsbidrag, lunchförmån, personalbil och utökad föräldraersättning
Det här gör du hos oss

Som Infrastrukturspecialist hos oss arbetar du utåtriktad där du kommer ha många kontaktytor inom både drift-och utvecklingsorganisationen. I rollen ingår också att:
 • Vara delaktig i utvecklingen av berörda tjänster samt hålla dem uppdaterade
 • Arbeta med DR - hantering och driftsäkra
 • Arbeta med dagliga ärenden i våra ärendesystem
 • Designa, testa och implementera nya lösningar för att säkerställa tillgänglighet av bankens IT-tjänster
Ditt team och arbetsplats

Här blir du del av verksamhetsområdet Technical Infrastructure, IT-Operations. Vi arbetar agilt och tillämpar SaFe där ditt team ingår i tåget Rails. Vi är ett glatt team som har kul ihop och besitter stor kompetens inom infrastruktur. Idag är vi ca 13 personer i teamet. Vi arbetar cirka 2 dagar i veckan hemifrån och resterande dagar på vårt nyrenoverade kontor på Värtavägen som ligger precis intill tunnelbanan vid Gärdet.

Mer om dig

Vi söker dig som är en erfaren Infrastrukturspecialist och som har mycket god erfarenhet av:
 • Active Directory Domain Services (AD DS)
 • Active Directory Federation Services (AD FS)
Det är även meriterande om du har erfarenhet av att:
 • Arbeta med PowerShell och automationsflöden
 • Administrera och underhålla DNS tjänster (Infoblox)
 • Administrera och underhålla Distributed File System (DFS)
 • Arbeta med katastrofåterställning (Disaster Recovery)
 • Tidigare erfarenhet av att jobba på bank och/eller stora organisationer med ett högt säkerhets medvetande.
Som person delar du gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du har förmåga att kunna anpassa din kommunikation till mottagarens tekniska nivå. Du är en strukturerad och duktig på att dokumentera ditt arbete. Vårt koncernspråk är svenska, men du behöver kunna uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift. Då vi samarbetar både inom och utanför teamet är det viktigt att du trivs med det. Lockas du dessutom av att jobba i enterprise miljö med hög IT-säkerhet så kommer du att trivas hos oss.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Madelene Larsson
Telefon 0720030675
Email Mejla Madelene Larsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 12 apr 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Handelsbankens idé om hur vi ska driva vår bank bygger på tilltro och respekt för den enskilda individen - såväl kund som medarbetare. Bankens decentraliserade arbetssätt skapar delaktighet och ger varje medarbetare möjlighet att påverka bankens verksamhet. Att arbeta i Handelsbanken handlar främst om relationer med andra människor, oavsett om det sker i ett fysiskt möte eller digitalt. Handelsbanken bildades 1871 och är Stockholmsbörsens äldsta företag. I dag är Handelsbanken en av världens starkaste banker med en stark lokal förankring. Vi har rikstäckande kontorsnät på våra hemmamarknader Nederländerna, Norge, Storbritannien och Sverige. Förutom våra hemmamarknader finns vi representerade i Luxemburg och USA för att kunna stötta våra privatkunder och företag när de behöver hjälp med sina utländska bankaffärer.