Fullstackutvecklare (React / Java), Handelsbanken

Fullstackutvecklare (React / Java), Handelsbanken

Vi söker fullstackutvecklare till Handelsbanken i Stockholm som kan påverka de gränssnitt som dagligen möter våra kunder.

Här får du titeln "fullstack utvecklare" men vi förstår om du inte är expert på allt. Det vi hoppas är att du känner dig trygg inom backend eller frontend och att du samtidigt är nyfiken och villig att lära dig nytt. Hos oss finns utrymme att växa som utvecklare eller mot andra roller beroende på ditt intresse.

Vi söker dig som gillar problemlösning och gärna tar hjälp av Java, React och/eller Typescript för att lösa problem.

Vi erbjuder dig
  • Möjligheten att utvecklas i en agil miljö samt jobba med kompetenta kollegor med stort engagemang och mycket arbetsglädje. På Handelsbanken värnar vi om din utveckling, både personligt och professionellt
  • Spännande digitaliserings- och transformationsresa som innebär förflyttningar av teknik, arkitektur och arbetssätt
  • Att i dessa oroliga tider bli en del av en trygg verksamhet som har ett samhällsviktigt uppdrag i att ge människor kontroll över sin ekonomi
  • Få en tongivande roll i Handelsbankens resa mot ett mer tillgängligt och användarvänligt gränssnitt mot våra digitala mötesplatser
Det här gör du hos oss

Vi står just nu inför många intressanta tekniska utmaningar där vi bygger mycket nytt och tillsammans tar fram lösningsförslag. Här kommer du bla att:
  • Nyutveckla och vidareutveckla i Java, React och Typescript för våra digitala mötesplatser med slutkund i fokus
  • Aktivt delta i beslut gällande produkter, features, arkitektur och affärsmål
  • Innovera och testa nya lösningar tillsammans med teamet samt över teamgränserna
  • Involveras i spännande initiativ kopplat till att göra bankens mötesplatser mer enhetlig och kundcentrerad
Ditt team och arbetsplats

Du tillhör verksamhetsområdet Digitala mötesplatser på webben och kommer att ingå i ett av teamen inom tåget Diva som idag består av ca 100 personer uppdelade i 10 team. I ditt närmaste team ingår andra utvecklare, testare, Produktägare och Scrum Master. Du kommer även jobba nära UX.

Vi jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) där en planeringsperiod består av fyra utvecklingssprintar och en innovationssprint där respektive sprint är två veckor lång.

Mer om dig

Vi hoppas att du är en utvecklare som är nyfiken på nytt samtidigt som du också hela tiden motiveras av att utvecklas som utvecklare. Vi tror att du har några års erfarenhet av webbutveckling gärna inom Java, React och/eller Typescript. Vi har precis infört Emotion (CSS-in-JS) samt jobbar med Jest varför vi ser positivt på om du kan eller är intresserad av det.

Du värderar lärande, kunskapsdelning och samarbete högt och tror att man tillsammans alltid bygger bättre lösningar. Du gillar tanken att ingå i ett tvärfunktionellt team där man kompletterar varandra och utmanar varandra att våga gå utanför sin "comfort zone" för att hela tiden kunna utvecklas, tillsammans.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Sandra Peiper
Telefon 0709-563946
Email Mejla Sandra Peiper
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, UX & Webbdesign, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Handelsbankens idé om hur vi ska driva vår bank bygger på tilltro och respekt för den enskilda individen - såväl kund som medarbetare. Bankens decentraliserade arbetssätt skapar delaktighet och ger varje medarbetare möjlighet att påverka bankens verksamhet. Att arbeta i Handelsbanken handlar främst om relationer med andra människor, oavsett om det sker i ett fysiskt möte eller digitalt. Handelsbanken bildades 1871 och är Stockholmsbörsens äldsta företag. I dag är Handelsbanken en av världens starkaste banker med en stark lokal förankring. Vi har rikstäckande kontorsnät på våra hemmamarknader Nederländerna, Norge, Storbritannien och Sverige. Förutom våra hemmamarknader finns vi representerade i Luxemburg och USA för att kunna stötta våra privatkunder och företag när de behöver hjälp med sina utländska bankaffärer.