Fullstackutvecklare (.Net & React), Handelsbanken

Fullstackutvecklare (.Net & React), Handelsbanken

Vi söker en nyfiken fullstack - utvecklare med bas i frontend (React / Typescript) men som också är duktig inom .NET (C#)!

Här blir du en del av bankens mest prioriterade område - kundmötet!

Som fullstackutvecklare hos Handelsbanken i Stockholm skapar du förutsättningar för en god relation mellan banken och dess kunder. Låt din nästa arbetsgivare bli en arbetsgivare som värderar hållbarhet och ser det som en självklarhet att hjälpa sina kunder att spara hållbart.

Vi erbjuder dig

Det är mycket som sker och du blir del i bankens arbete med digitalisering av olika processer för att kunna ge mer kvalificerad rådgivning, guidning och hjälp. Vad du får av Handelsbanken, det är bland annat:
  • En arbetsplats där jämställdhet, mångfald och inkluderande kultur är en del av våra grund-läggande värderingar och som ska vara självklart i det dagliga arbetet. Hos oss är alla lika vik-tiga, våra skilda bakgrunder och erfarenheter gör att vi alla kan bidra till verksamheten med olika perspektiv.
  • Att i dessa oroliga tider vara del av en samhällsviktig verksamhet och bidra till att ge människor kontroll över sin ekonomi.
  • Möjligheten att utvecklas i en agil miljö samt kompetenta kollegor med stort engagemang och mycket arbetsglädje. På Handelsbanken finns utrymme att växa både personligt och professionellt
Det här gör du hos oss
  • Arbeta med mycket nyutveckling i och av viktiga funktioner i en omfattande förändring inom Rådgivningsområdet med React och .NET
  • Hjälpa till med digitalisering av processer som underlättar för våra kunder
  • Jobba med utveckling, automatisering och säkerhetsaspekter av den digitala signeringen för kunderna
  • Ta ett helhetsperspektiv kring olika system, vara orienterad kring att hitta rätt lösningar och ta ansvar i det
  • Utveckla mikrotjänster och bygga om legacykod
Ditt team och arbetsplats

Här kommer du in i ett team med en skattkista av kompetenser, familjär atmosfär med kollegor som aldrig drar sig för att stötta varandra både inom och över teamgränserna!

Du tillhör verksamhetsområdet Rådgivning och kommer att ingå i ett av teamen i rådgivningståget som idag består av ca 40 personer uppdelade i 4 team och tågledning. I ditt närmaste team ingår 4 andra utvecklare, en testare, en Produktägare och en Scrum Mas-ter av varierande ålder och kön. Du kommer även jobba nära UX.

Handelsbanken jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) där en plane-ringsperiod består av fyra utvecklingssprintar och en innovationssprint där respektive sprint är två veckor lång.

Mer om dig

Vi söker dig som har samlat en del tidigare erfarenhet som systemutvecklare och tycker om att lösa problem, ta dig an och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du kan också samla och driva på teamets arbete framåt och inta en vägvisande roll.

Tyngden i rollen kommer att ligga på frontendutveckling med React vilket gör det fördelaktigt om det är där du har din tyngd också men du gillar även att varva med backendutveckling i .NET (C#).

Du gillar att hitta lösningar, förstå helheten och räds inte för att testa nytt för att ta dig framåt. Samarbete är något du trivs med, hämtar energi från och i det att både lära och lära ut för att utvecklas med dina kollegor.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Sandra Peiper
Telefon 0709-563946
Email Mejla Sandra Peiper
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, UX & Webbdesign, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Handelsbankens idé om hur vi ska driva vår bank bygger på tilltro och respekt för den enskilda individen - såväl kund som medarbetare. Bankens decentraliserade arbetssätt skapar delaktighet och ger varje medarbetare möjlighet att påverka bankens verksamhet. Att arbeta i Handelsbanken handlar främst om relationer med andra människor, oavsett om det sker i ett fysiskt möte eller digitalt. Handelsbanken bildades 1871 och är Stockholmsbörsens äldsta företag. I dag är Handelsbanken en av världens starkaste banker med en stark lokal förankring. Vi har rikstäckande kontorsnät på våra hemmamarknader Nederländerna, Norge, Storbritannien och Sverige. Förutom våra hemmamarknader finns vi representerade i Luxemburg och USA för att kunna stötta våra privatkunder och företag när de behöver hjälp med sina utländska bankaffärer.