Chef Product Manager IAM, Handelsbanken, Stockholm

Chef Product Manager IAM, Handelsbanken, Stockholm

Sök rollen som Chief Product Manager IAM hos Handelsbanken i Stockholm och jobba inom ett viktigt koncernövergripande område!

I rollen som Chief Product Manager IAM (Identity Access Management) hos Handelsbanken i Stockholm kommer du vara ansvarig för IAM för interna användare. Handelsbanken har idag drygt 12 000 medarbetare där 40% är anställda utanför Sverige (Nederländerna, Norge och Storbritannien). Vi jobbar just nu med flera spännande initiativ där du får driva och ta stort ansvar för IAM-frågor och skapa dig ett brett kontaktnät inom banken.

Vi erbjuder dig
 • Ett decentraliserat arbetssätt som grundar sig i en tilltro och respekt för individen.
 • En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och ett generöst förmånspaket.
 • Jämställdhet, mångfald och inkluderande kultur som en del av våra grundläggande värderingar. Hos oss är 41% av alla chefer kvinnor.
Det här gör du hos oss

Tillsammans med övriga i Product Management-teamet kommer du att arbeta med:
 • Kontinuerlig livscykelhantering av framtagen kartläggning och efterlevnad av informationssäkerhet.
 • Kartläggning, sammanställning och förankring av initiativ som sedan implementeras tillsammans med Business Owner.
 • Att säkerställa kommunikationsplaner och roadmap, samt ansvara för att samordna Product Management teamet.
 • Att driva förändrings- och förbättringsprojekt inom ramen för IAM-området tillsammans med dina kollegor.
Ditt team och arbetsplats

Du kommer att tillhöra området Identitets- och behörighetshantering. Här möts du av kunniga, hjälpsamma och prestigelösa kollegor däribland tekniker, IT-administratör, agil produktägare, Scrum Master, IAM-arkitekt och Product Manager. I rollen kommer du att jobba med ett brett kontaktnät i hela banken. Du blir en del av Product Management-teamet för IAM som utöver dig själv, består av Business Owner, Product Manager och IAM-arkitekt. Du kommer att rapportera till chef till lika Business Owner IAM.

Vårt centralt belägna kontor ligger på Torsgatan 12. Det finns även möjlighet att jobba på distans när arbetsuppgifterna tillåter.

Mer om dig

Vi söker dig som är prestigelös och som kan jobba både på övergripande nivå och fördjupa dig i detaljer. Du har lätt för att bygga nätverk och arbetar gärna tillsammans med andra för att nå uppsatta mål. Du tar dig an uppgifter med ett helhetsperspektiv och har förmåga att anpassa dig efter nya förutsättningar. Vidare ser vi gärna att du har ett öga för kritiska detaljer och arbetar systematiskt.

Du har erfarenhet av:
 • Att jobba i större IT-projekt och/eller ha varit chef inom IT
 • God förståelse för IT-infrastruktur, AD och/eller IAM
 • Att jobba med regelefterlevnad
 • En strategisk roll på enterprise-nivå i en större organisation.
Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Madelene Larsson
Telefon 0720030675
Email Mejla Madelene Larsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, UX & Webbdesign, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Handelsbankens idé om hur vi ska driva vår bank bygger på tilltro och respekt för den enskilda individen - såväl kund som medarbetare. Bankens decentraliserade arbetssätt skapar delaktighet och ger varje medarbetare möjlighet att påverka bankens verksamhet. Att arbeta i Handelsbanken handlar främst om relationer med andra människor, oavsett om det sker i ett fysiskt möte eller digitalt. Handelsbanken bildades 1871 och är Stockholmsbörsens äldsta företag. I dag är Handelsbanken en av världens starkaste banker med en stark lokal förankring. Vi har rikstäckande kontorsnät på våra hemmamarknader Nederländerna, Norge, Storbritannien och Sverige. Förutom våra hemmamarknader finns vi representerade i Luxemburg och USA för att kunna stötta våra privatkunder och företag när de behöver hjälp med sina utländska bankaffärer.