AML-Officer till Handelsbanken i Stockholm

AML-Officer till Handelsbanken i Stockholm

Meritmind söker nu en AML-Officer till Handelsbanken i Stockholm.

Har du tidigare erfarenhet från AML-området? Har du tidigare arbetat med regelverksfrågor och implementering av policys, rutiner och instruktioner? Då kan denna möjlighet vara någonting för dig! Vi söker nu en AML Officer. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående som sträcker sig till den 30 april 2023. Arbetet bedrivs i fina lokaler i centrala Stockholm

Om rollen

Som AML Officer får du en nyckelroll i organisationen, och ditt största fokusområde blir att hjälpa till att utföra Enhanced Due Diligence (EDD)/Skärpt kundkännedomsåtgärd och Ongoing Due Diligence (ODD)/årlig kundekännedomsuppföljning på bankens kunder med hög risk.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat att bestå av:

  • Utskick av blanketter för kundkännedom.
  • Sammanställning och analys av information.
  • Uppföljning.
  • PEP- och sanktionsscreening.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter på en AML-enhet, antingen inom bank och finans eller annat område, och du har goda kunskaper inom relevanta regelverk. Du har en vana av att tolka regelverken och implementera dessa i verksamheten. Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av AML och det är meriterande om du har en akademisk utbildning i ekonomi, juridik eller motsvarande.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Adam Bengtsson på adam.bengtsson@meritmind.se. eller 070 166 08 54. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (16 dagar kvar)