Administratör inom betalningar till Handelsbanken i Stockholm

Administratör inom betalningar till Handelsbanken i Stockholm

Nu söker vi en administratör inom betalningar till Handelsbanken i Stockholm. Meritmind söker nu en administratör inom utlandsbetalningar för ett uppdrag hos Handelsbanken i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta i mitten av februari och pågå till september 2023.

Om rollen som Administratör inom betalningar:

I din roll ingår att hantera flöden och reparera betalningar avseende ankommande och avgående utlandsbetalningar hos Handelsbanken. I rollen har du kontakt med många utländska banker och det är viktigt att man besitter mycket goda kunskaper i det engelska språket. Övriga arbetsuppgifter är t. ex. reklamationshantering för betalningar som är felaktiga samt övriga arbetsuppgifter som hör till hanteringen av betalningsflödet. Arbetet bedrivs på plats på kontoret i Stockholm.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som gärna har en erfarenhet av SWIFT eller annan betalningsrelaterad bakgrund, och som har ett stort intresse för bank- och finanssektorn. Du har fullgod engelska i både tal och skrift, då det är avdelningens arbetsspråk. Vidare är du en person med ett stort engagemang, som är mycket noggrann.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Adam Bengtsson på adam.bengtsson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag 13 feb 2023 (9 dagar kvar)