Hoppa till innehåll

Marknadsansvarig till Cordial (konsultuppdrag)

Cordial är ett ledande managementkonsultbolag inom affärsutveckling och affärsarkitektur. Till Cordial söker vi en Marknadsansvarig som ersättare under en föräldraledighet i ca 1 år. Vill du jobba med ett helhetsansvar för marknad och kommunikation med kreativ frihet och stor möjlighet till påverkan - sök tjänsten!

Uppdraget som Marknadsansvarig


Som Marknadsansvarig på Cordial arbetar du i en affärsnära tjänst där du driver bolagets budskap framåt. Du utvecklar och förstärker Cordials varumärke på ett attraktivt sätt mot olika målgrupper, genom olika marknads- och kommunikationsaktiviteter som rådgivningserbjudanden, events, utbildningar, employer branding och genom synlighet i sociala medier och ökad webbtrafik.

Du drivs av att förstå trender och framgångsfaktorer inom marknadsföring och kommunikation och ditt mål är att förstärka Cordials position på marknaden.

Arbetsuppgifter
 • Planera, driva och följa upp marknadsförings- och kommunikationsaktiviteter, digitala såväl som i övriga medier
 • Ansvara för Cordials webb vad gäller textproduktion och webbuppdateringar via Wordpress
 • Ansvara för Cordials sociala mediekanaler (LinkedIn, Instagram, Facebook)
 • Ansvara för redaktionellt innehåll på Cordials blogg
 • Hantera Email Marketing och kundsegmentering via Active Campaign
 • Hantera bildarbete - bildspråk, bildredigering, logotyper, banners etc.
 • Skapa rörligt material och video via Storykit
 • Skapa White Papers och annat marknadsföringsmaterial
 • Ansvara för tryck och profilprodukter
För att trivas i rollen tror vi att du har följande bakgrund
 • Har minst 3 års erfarenhet från självständigt arbete med marknadsföring och kommunikation
 • Van att arbeta med webbuppdateringar (WordPress)
 • Har intresse för Content Marketing, sociala medier och har lätt för att skriva texter
 • Har erfarenhet av Adobe Creative Cloud - främst Photoshop & InDesign
 • Har erfarenhet av Google Analytics
 • Har svenska som modersmål eller är helt flytande i tal och skrift då Cordials huvudsakliga kommunikation sker på svenska
 • Har en bra förmåga att sätta in marknadsföringens olika delar i en helhet och förstå det förväntade resultatet
  Framgångsfaktorer i rollen
  • Självständighet - van att arbeta självständigt och att trivs med att leda sig själv
  • Kreativ och orädd kring att fatta beslut för att driva området framåt och för att öka informationsnivån och ta kontakt med personer internt för att driva marknad framåt
  • Strukturerad - klarar av att skapa struktur i en fri roll utan satta ramar och tycker om planering och projektledning
  • Kommunikativ i tal och skrift och en förmåga att anpassa kommunikationen efter målgrupp - både intern och extern
  • Stresstålig med god förmåga att prioritera och ha många bollar i luften samtidigt
  • Flexibel och klarar av att arbeta agilt i en föränderlig miljö
  • God social kompetens och förmåga att engagera andra

  Om uppdraget


  Det här är ett tidsbegränsat konsultuppdrag via Hammer & Hanborg by Jurek i ca 12 månader med start i början av februari 2024. Placering är i Stockholm city.

  Urval sker löpande. Skicka in din ansökan omgående!

  Utifrån GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.


  Om Cordial


  Cordial består av ett 50-tal rådgivare samt flera interna roller så som marknad och kommunikation, HR, IT, ekonomi och kontorsansvarig. Arbetet drivs självständigt i de interna rollerna men vi är alla ett team som hjälps åt och stöttar varandra för att nå framgång. Vi strävar efter att vara en ledande rådgivare, utbildare, tankeledare och arbetsgivare inom affärsutveckling och affärsomvandling. På Cordial är mångfald och jämställdhet en självklarhet. Det betyder att vi försöker rekrytera lika många kvinnor som män, att vi respekterar och hedrar att vi alla har olika behov och drivkrafter och att vi är noga med att vår organisation, policyer och förmåner ska vara attraktiva för alla som arbetar hos oss.

  Mer om Cordial HÄR!

  Hammer & Hanborg är hubben som matchar rätt person med rätt uppdrag. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande. Vi ger dig som giggar en tillhörighet och hos oss får du alltid kollektivavtal, kompetensutveckling och möjlighet till erfarenhetsutbyte. Vi tycker det ska vara kul att jobba och tror på samarbeten som bygger på förtroende och schyst agerande. Vi uppmuntrar och utmanar varandra och våra kunder att vilja och våga utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidens professionella liv. Läs mer på hammerhanborg.se.

  Hammer & Hanborg by Jurek är medlemmar i Diversity Charter Sweden som verkar för en värld där olika idéer, kunskaper, erfarenheter och kompetenser räknas, där olikhet är en resurs.
  Hammer & Hanborg Sverige logotyp
  Sök jobbet
  Sista ansökningsdag
  16 jan. 2024 (44 dagar kvar)
  Typ av anställning

  Kontaktperson
  Claes Wallin
  Telefon

  Om arbetsgivaren

  Hammer & Hanborg by Jurek är ett konsultföretag inom rekrytering, organisationsutveckling och förändringsledning med snart 30 års erfarenhet och verksamhet i hela Norden.

  Vi är glada och stolta över att vara med och göra skillnad i människors yrkesliv. Vi möter alla människor - oavsett roll och position - respektfullt, engagerat och intresserat. Vårt arbete genomsyras av tron på människor och deras möjlighet till utveckling. Med en entreprenöriell utgångspunkt är vi modiga och tillåter och uppmuntrar varandra att prova, utvärdera och revidera för att ständigt fortsätta utvecklas. Vi ser förändring som något naturligt och nödvändigt. Vi vill och vågar vara annorlunda och nyskapande.

  Vår utgångspunkt är att det ska vara roligt att jobba! Vi vet att vi blir bättre tillsammans och uppmuntrar till samarbete. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer som gynnar alla parter - vi tänker "vi och vi", inte "vi och dem.

  Under hösten 2022 har Jurek förvärvat en majoritetspost i Hammer & Hanborg. Den 1 februari blev Jurek Marketing & Communication ett med Hammer & Hanborg och tillsammans blir vi Hammer & Hanborg by Jurek.

  Vi på Hammer & Hanborg by Jurek ser som alltid fram emot att erbjuda både kunder och kandidater professionell och snabb matchning av komplexa uppdrag på alla nivåer. Vi är helt enkelt marknadens mest specialiserade aktör när du behöver rekrytera eller hyra in kompetens inom marknad och kommunikation.

  Vi har nu erfarenheter från allt från stora börsbolag och offentlig sektor till start-ups, tillväxtbolag och byråer. Vi kan erbjuda fler kandidater spännande jobb och våra kunder ännu proffsigare rekryteringsprocesser.

  Fler jobb från samma arbetsgivare

  Lund
  Marknadsföring
  Företagslogga
  Malmö stad
  Marknadsföring
  Företagslogga
  Stockholms stad
  Marknadsföring
  Företagslogga

  Liknande Jobb

  Stockholms stad
  Marknadsföring
  Företagslogga
  Stockholms stad
  Marknadsföring
  Företagslogga