Hoppa till innehåll
Hammer & Hanborg Sverige logotyp

Marketing Campaign Specialist till Advania (konsultuppdrag)

Ansök nu
Är du passionerat intresserad av hur det digitala ekosystemet inom B2B bidrar till bolagets framgång? Går du i gång på att planera och skapa taktiska och leadsgenererande kampanjer tillsammans med affären? Vill du bli en nyckelspelare i ett kreativt team är detta definitivt en roll för dig!

Rollen som Marketing Campaign Specialist till Advania

Advanias Marknadsavdelningen är i dagsläget indelad i två grupper: Communications & PR och Inhouse production, där du blir en del av vårt drivna, kreativa och nyfikna inhouse-team. I dagsläget består inhouse-teamet av två kreatörer, en eventansvarig och en inhouse-ansvarig. Båda teamen jobbar tätt ihop för att tillsammans stötta våra tolv affärsområden och HR och bidra till affärstillväxt.

I rollen som Marketing Campaign Specialist har du fullt mandat att tillsammans med affären skapa marknadsföringsinsatser som gör Advania mer kända och som bidrar till vår tillväxt. Mer konkret innebär detta att du har följande fokusområden:
 • Ägarskap över vår marketing automation-uppsättning i HubSpot.
 • Skapa taktiska kampanjer tillsammans med sälj och våra affärsområden.
 • Ha en löpande dialog med vår digitala byrå kring SEO och SEM.
 • Skapa relevanta landningssidor för våra paketerade erbjudanden på advania.se.
 • Analysera och optimera marknadsföringsinsatser vilket också innebär våra konton i sociala medier.
 • Bidra till två av marknadsavdelningens fyra KPI:er:
  • Engagemang i ägda och köpta kanaler.
  • Konvertering till leads beroende på marknadsföringsinsats.
  Rollen är baserad på Advanias huvudkontor i Liljeholmen Stockholm och du rapporterar till Inhouse & Digital Marketing Manager.
  Vad vi söker hos dig

  För att du ska trivas hos oss söker vi sig som föredrar att jobba i team framför att köra solo. Du välkomnas till en rejält kreativ miljö.
  • Har erfarenhet av HubSpot Marketing eller motsvarande MA-system.
  • Har 3-5 års arbetslivserfarenhet av digital marknadsföring.
  • Är nyfiken och kreativ och vill utmana våra affärsområden när det kommer till best practice inom digital marknadsföring.
  • Drivs av att kontinuerligt optimera innehållet för en ökad synlighet på Google.
  • Tycker om att jobba affärsnära och paketera erbjudanden i kampanjformat.
  • Tycker att analys och uppföljning är minst lika självklar som själva marknadsföringsinsatsen.
  • Talar och skriver svenska obehindrat.
  • Känner dig bekväm med att prata engelska i olika sammanhang.
  Bra att veta!

  Detta är ett konsultupprag via Hammer & Hanborg by Jurek under 6 månader, med möjlighet till anställning på Advania efter det.

  Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder, erfarenheter och synsätt, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och stärker såväl effektivitet som kreativitet i vårt arbete

  Som en del av rekryteringsprocessen genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, för att öka medvetenheten om våra framtida medarbetare.
  Tveka inte att höra av dig till Claes Wallin, claes.wallin@hammerhanborg.com ansvarig rekryteringskonsult på Hammer & Hanborg by Jurek om du har några frågor eller funderingar.

  Om Advania

  Vi gör det enkelt att växa med IT och erbjuder kundunika IT-lösningar med mätbara resultat till företag, offentlig verksamhet och myndigheter i hela Sverige. Advania Sverige är en del av Advaniakoncernen som också finns i Norge, Island, Finland, Danmark och UK.

  Med hjälp av ledande teknologi, plattformslösningar, tjänster och strategiska partnerskap erbjuder vi noggrant utvalda lösningar som skräddarsys efter varje unikt kundbehov. Fokus ligger på långsiktiga relationer och att leverera marknadens bästa service.

  När Sveriges IT-kunder får säga sitt hamnar Advania Sverige i topp på att leverera kundnöjdhet och skapa operativa, taktiska och strategiska värden. Vi är speciellt duktiga på att leverera kundvärde inom segmenten Användarnära IT, Verksamhetsnära IT och Konsulttjänster.

  För oss är det skillnad på att bara vara bra och att vara rätt. Kompetens är mycket mer än CV och vi matchar alltid utifrån potential, värderingar och motivation. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande. Vi tycker det ska vara kul att jobba och tror på samarbeten som bygger på förtroende och schyst agerande. Vi uppmuntrar och utmanar varandra och våra kunder att vilja och våga utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidens professionella liv. Välkommen med! Läs mer på hammerhanborg.se.

  Hammer & Hanborg by Jurek är medlemmar i Diversity Charter Sweden som verkar för en värld där olika idéer, kunskaper, erfarenheter och kompetenser räknas, där olikhet är en resurs.
  Mer info
  Kontaktperson
  Claes Wallin
  Telefon
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  03 nov. 2023 (35 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Hammer & Hanborg by Jurek är ett konsultföretag inom rekrytering, organisationsutveckling och förändringsledning med snart 30 års erfarenhet och verksamhet i hela Norden.

  Vi är glada och stolta över att vara med och göra skillnad i människors yrkesliv. Vi möter alla människor - oavsett roll och position - respektfullt, engagerat och intresserat. Vårt arbete genomsyras av tron på människor och deras möjlighet till utveckling. Med en entreprenöriell utgångspunkt är vi modiga och tillåter och uppmuntrar varandra att prova, utvärdera och revidera för att ständigt fortsätta utvecklas. Vi ser förändring som något naturligt och nödvändigt. Vi vill och vågar vara annorlunda och nyskapande.

  Vår utgångspunkt är att det ska vara roligt att jobba! Vi vet att vi blir bättre tillsammans och uppmuntrar till samarbete. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer som gynnar alla parter - vi tänker "vi och vi", inte "vi och dem.

  Under hösten 2022 har Jurek förvärvat en majoritetspost i Hammer & Hanborg. Den 1 februari blev Jurek Marketing & Communication ett med Hammer & Hanborg och tillsammans blir vi Hammer & Hanborg by Jurek.

  Vi på Hammer & Hanborg by Jurek ser som alltid fram emot att erbjuda både kunder och kandidater professionell och snabb matchning av komplexa uppdrag på alla nivåer. Vi är helt enkelt marknadens mest specialiserade aktör när du behöver rekrytera eller hyra in kompetens inom marknad och kommunikation.

  Vi har nu erfarenheter från allt från stora börsbolag och offentlig sektor till start-ups, tillväxtbolag och byråer. Vi kan erbjuda fler kandidater spännande jobb och våra kunder ännu proffsigare rekryteringsprocesser.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare