Hoppa till innehåll
Hammer & Hanborg Sverige logotyp

Kommunikatör till Einar Mattsson

Publiceringsdatum
29 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Einar Mattsson AB är en familjeägd fastighetskoncern som nu söker en kommunikatör som ska arbeta med och utveckla förvaltningsbolagets kommunikation.

Om tjänsten
Som kommunikatör hos Einar Mattsson arbetar du både självständigt och tillsammans med kollegorna på kommunikationsavdelningen med koncernens kommunikation. Men i den här rollen arbetar du framför allt med att stötta deras fastighetsförvaltningsbolaget för att ta deras kommunikation till nästa nivå. Här har du stor möjlighet att påverka men förväntas också att ta ett stort eget ansvar.

Till vardags arbetar du främst med kommunikationsstrategi och planering av förvaltningsbolagets kommunikation. Men du arbetar även med genomförande av kommunikation i olika kanaler, både internt och externt. Målgrupperna är fastighetsägare som är befintliga eller potentiella förvaltningskunder, boende i hyresrätter och bostadsrätter eller lokalhyresgäster. Självklart är även medarbetare en nyckelmålgrupp.

Du har ett mycket nära samarbete med förvaltningsbolagets ledningsgrupp, där du också är adjungerad, och koncernledningen. Som erfaren kommunikatör vet du redan att det krävs en del samordning mellan bolag och att du vid behov kommer behöva bidra till övriga delar av Einar Mattsson-sfärens kommunikationsarbete.

Du kommer även att:
Hålla hårt i den röda tråden genom att säkerställa att förvaltningsbolagets kommunikation utöver affären stödjer det koncerngemensamma varumärket, följer kommunikationspolicyn och den grafiska profilen. Hjälpa Einar Mattsson att synas genom att planera mediearbetet för förvaltningsbolaget tillsammans med kommunikationsavdelningen. Ge förvaltningsbolaget goda råd och hjälpa till med att ta ut löpande kommunikation. Projektleda framtagandet av exempelvis film, podd, grafiskt material eller specifika kommunikationsprojekt.

Din profil
Vi tror att du har relevant utbildning inom kommunikation och minst 5 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Du har erfarenhet av att löpande utveckla, planera, utföra och följa upp kommunikation med ett strategiskt perspektiv
  • Du är analytisk och kan lägga upp ditt arbete självständigt samt prioritera det som ska göras.
  • Du är en van projektledare och god skribent som har erfarenhet av att producera målgrupps- och kanalanpassat innehåll samt arbeta med budskapsformulering
  • Du har erfarenhet av och tycker om att vara rådgivare och ge kommunikativt stöd till chefer och medarbetare
  • Du har erfarenhet av att själv formge enklare material
  • Du har mycket goda svenska kunskaper i både tal och skrift
  • Du hanterar press på ett konstruktivt sätt och har en prestigelös attityd som bidrar till ett gott samarbete med fokus på gemensamma mål.
  • Som person är du omtänksam, engagerad och framåt.
Ansökan


Om du är redo att ta nästa steg i din kommunikationskarriär och vara en nyckelspelare hos Einar Mattsson, skicka in din ansökan snarast. Einar Mattsson ser fram emot att välkomna en passionerad kommunikatör till sitt team och tillsammans fortsätta utveckla deras kommunikation.

Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om rollen eller ansökningsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulten Emeli Haage på Hammer & Hanborg, emeli.haage@hammerhanborg.com.

Med hänvisning till GDPR kan vi inte ta emot CV och ansökningar via mail.

Om Einar Mattsson


Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärutveckling med tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till en långsiktigt familjeägd koncern med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter nästan 90 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt.

Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm.

Fotograf: Mattias Hamrén

För oss är det skillnad på att bara vara bra och att vara rätt. Kompetens är mycket mer än CV och vi matchar alltid utifrån potential, värderingar och motivation. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande. Vi tycker det ska vara kul att jobba och tror på samarbeten som bygger på förtroende och schyst agerande. Vi uppmuntrar och utmanar varandra och våra kunder att vilja och våga utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidens professionella liv. Välkommen med! Läs mer på hammerhanborg.se.


Hammer & Hanborg by Jurek är medlemmar i Diversity Charter Sweden som verkar för en värld där olika idéer, kunskaper, erfarenheter och kompetenser räknas, där olikhet är en resurs.
Hammer & Hanborg Sverige logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 mars 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hammer & Hanborg by Jurek är ett konsultföretag inom rekrytering, organisationsutveckling och förändringsledning med snart 30 års erfarenhet och verksamhet i hela Norden.

Vi är glada och stolta över att vara med och göra skillnad i människors yrkesliv. Vi möter alla människor - oavsett roll och position - respektfullt, engagerat och intresserat. Vårt arbete genomsyras av tron på människor och deras möjlighet till utveckling. Med en entreprenöriell utgångspunkt är vi modiga och tillåter och uppmuntrar varandra att prova, utvärdera och revidera för att ständigt fortsätta utvecklas. Vi ser förändring som något naturligt och nödvändigt. Vi vill och vågar vara annorlunda och nyskapande.

Vår utgångspunkt är att det ska vara roligt att jobba! Vi vet att vi blir bättre tillsammans och uppmuntrar till samarbete. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer som gynnar alla parter - vi tänker "vi och vi", inte "vi och dem.

Under hösten 2022 har Jurek förvärvat en majoritetspost i Hammer & Hanborg. Den 1 februari blev Jurek Marketing & Communication ett med Hammer & Hanborg och tillsammans blir vi Hammer & Hanborg by Jurek.

Vi på Hammer & Hanborg by Jurek ser som alltid fram emot att erbjuda både kunder och kandidater professionell och snabb matchning av komplexa uppdrag på alla nivåer. Vi är helt enkelt marknadens mest specialiserade aktör när du behöver rekrytera eller hyra in kompetens inom marknad och kommunikation.

Vi har nu erfarenheter från allt från stora börsbolag och offentlig sektor till start-ups, tillväxtbolag och byråer. Vi kan erbjuda fler kandidater spännande jobb och våra kunder ännu proffsigare rekryteringsprocesser.