Hoppa till innehåll
Hammer & Hanborg Sverige logotyp

Kommunikatör till Areim (konsultuppdrag)

Ansök nu
Är du en duktig skribent och har tidigare erfarenheter från att producera innehåll till olika kanaler? Då kan det här vara tjänsten för just dig! Vi söker just nu en Kommunikatör till Areim - ett företag med vision att investera i nya former av utveckling, för ett hållbart samhälle, bortom det förväntade.

Om Areim
Areim är en oberoende nordisk fondförvaltare och fastighetsägare som erbjuder fondförvaltning, fastighetsutveckling och rådgivning. Men det är långt ifrån allt vi gör.

Vår utgångspunkt är reella tillgångar, men det vi gör på Areim handlar mer om vår strävan att ge kommande generationer en bättre framtid, att vårda våra relationer och se till att vi levererar avkastning till våra investerare. Vi formar en bättre framtid och har kul på vägen.

Vi är ca 100 medarbetare och har kontor i Stockholm, Köpenhamn, Helsingfors, Oslo och London.

Om rollen
Vi söker en Kommunikatör med god stilistisk förmåga som rör sig bekvämt mellan att generera idéer, agera rådgivare och producera innehåll för olika kanaler. Vi söker dig som är lika bra på att skriva texter på svenska och engelska som att snygga till och designa PPT-presentationer och enklare design för mindre produktioner. Rollen innefattar många olika arbetsuppgifter och kräver att du är bra på att omvandla information till kreativ kommunikation, samt att du är intresserad av samhällsfrågor och nyfiken på omvärlden.

Du blir en del av kommunikations- och marknadsteamet bestående av tre personer och rapporterar till Head of Communications.

Arbetsuppgifter
I rollen som Kommunikatör kommer du att vara inblandad i mycket innehållsskapande, oavsett kanal eller plattform. Du kommer bland annat att:
  • Bidra med idéer för verksamhetens kommunikation och marknadsföring, både internt och externt.
  • Ansvara för att planera, producera och distribuera innehåll till våra interna och externa kanaler, till exempel webb, LinkedIn, event och interna kommunikationskanaler.
  • Skriva och korrekturläsa texter på engelska och svenska, t ex nyhetsbrev, pressmeddelanden och texter till webben.
  • Designa marknadsföringsmaterial, till exempel Powerpoint-presentationer, skyltar, hyresgästkommunikation mm.
  • Bidra med innehållsplanering och viss produktion i samband med externa event.
  • Vara kontaktperson och beställare till våra byråer.
Ditt arbetsområde kommer att täcka alla våra marknader (Sverige, Finland, Norge, Danmark och Storbritannien). Resor i tjänsten kan förekomma.

Kvalifikationer och egenskaper
Det är av stor vikt att du är en samarbetsvillig person som har lätt att ta till dig information. Du ska vara självständig, gilla att ta beslut och vara bra på att prioritera. Du gillar att jobba både strategiskt och operativt och tycker om att vara med på hela resan, från idé till genomförande. I rollen som Kommunikatör hos oss behöver du vara vass på både verbal och visuell kommunikation, på både svenska och engelska. För denna roll krävs det att du har mycket goda kunskaper i Office-paketet och Adobe Creative Cloud (främst Photoshop, InDesign, Illustrator, After Effects), där vi gärna ser att du kan fota och redigera stilla och rörligt material. Det är meriterande om du har erfarenhet av Wordpress och presskommunikation.

Du bör ha en relevant utbildning och ca 3-5 års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter sedan innan. Vidare ser vi gärna att du är en positiv, ödmjuk, nyfiken och ansvarsfull person och vi lägger stor vikt vid personlighet.

Ansök nu!
Tjänsten är ett konsultuppdrag på ca 5 månader med start omgående och med goda chanser till förlängning. Urval sker löpande, så om du tycker rollen låter intressant och passar din bakgrund så är du varmt välkommen att skicka in ditt CV till oss. Vi tar inte emot ansökningar via mail - för frågor om tjänsten, kontakta Anna Carlsson.

Hammer & Hanborg är hubben som matchar rätt person med rätt uppdrag. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande. Vi ger dig som giggar en tillhörighet och hos oss får du alltid kollektivavtal, kompetensutveckling och möjlighet till erfarenhetsutbyte. Vi tycker det ska vara kul att jobba och tror på samarbeten som bygger på förtroende och schyst agerande. Vi uppmuntrar och utmanar varandra och våra kunder att vilja och våga utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidens professionella liv. Läs mer på hammerhanborg.se.

Hammer & Hanborg by Jurek är medlemmar i Diversity Charter Sweden som verkar för en värld där olika idéer, kunskaper, erfarenheter och kompetenser räknas, där olikhet är en resurs.
Mer info
Kontaktperson
Anna Carlsson
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 nov. 2023 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hammer & Hanborg by Jurek är ett konsultföretag inom rekrytering, organisationsutveckling och förändringsledning med snart 30 års erfarenhet och verksamhet i hela Norden.

Vi är glada och stolta över att vara med och göra skillnad i människors yrkesliv. Vi möter alla människor - oavsett roll och position - respektfullt, engagerat och intresserat. Vårt arbete genomsyras av tron på människor och deras möjlighet till utveckling. Med en entreprenöriell utgångspunkt är vi modiga och tillåter och uppmuntrar varandra att prova, utvärdera och revidera för att ständigt fortsätta utvecklas. Vi ser förändring som något naturligt och nödvändigt. Vi vill och vågar vara annorlunda och nyskapande.

Vår utgångspunkt är att det ska vara roligt att jobba! Vi vet att vi blir bättre tillsammans och uppmuntrar till samarbete. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer som gynnar alla parter - vi tänker "vi och vi", inte "vi och dem.

Under hösten 2022 har Jurek förvärvat en majoritetspost i Hammer & Hanborg. Den 1 februari blev Jurek Marketing & Communication ett med Hammer & Hanborg och tillsammans blir vi Hammer & Hanborg by Jurek.

Vi på Hammer & Hanborg by Jurek ser som alltid fram emot att erbjuda både kunder och kandidater professionell och snabb matchning av komplexa uppdrag på alla nivåer. Vi är helt enkelt marknadens mest specialiserade aktör när du behöver rekrytera eller hyra in kompetens inom marknad och kommunikation.

Vi har nu erfarenheter från allt från stora börsbolag och offentlig sektor till start-ups, tillväxtbolag och byråer. Vi kan erbjuda fler kandidater spännande jobb och våra kunder ännu proffsigare rekryteringsprocesser.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare