Servicetekniker - Storköksventilation

Servicetekniker - Storköksventilation

Våra servicetekniker för HALTON´s produkter och systemleveranser är helt avgörande och viktiga för vår försäljning, eftermarknad och serviceutveckling.

Vår servicepersonal är alltid i grunden tekniskt intresserade och sociala med en vinnande personlig attityd till prestation och resultat, varvid en hög arbetsmoral, personlig integritet, problemlösning och utvecklingsvilja avgör våra kunders verksamhet och bästa arbetsmiljö för dess personal.

Allt börjar med tekniskt intresse och vilja till att lära sig nytt.

Tekniska kunskaper inom el-, elektronik, data-, nätverk-, med kompletterande kunskaper inom HVAC, brandskydd, ventilation och mekanik lägger grunden för att bli en mycket uppskattad servicetekniker inom storköksventilation.

Halton´s servicetekniker arbetar med mycket, vilket ger stor variation i vardagen, där t.ex. installation-driftsättning-renoveringar-ombyggnationer och felsökning är självklara ingredienser i tjänsten.

Brandskyddsinstallationer och service på storkökssystem såsom ANSUL/PIRANHA är en vital del av vår leverans till kunder.

Våra servicetekniker är framåt i vardagen och planerar sina dagar tillsammans med vår service administration och håller eget affärsansvar gentemot kunder.

Det krävs goda kunskaper i Svenska och Engelska språket, både i skrift och tal.

Serviceuppdrag inom storköksventilation ställer höga krav på flexiblitet och goda kundrelationer. Vi arbetar till 100% på uppdrag av kunder och vår egna affärsområden och säljprojekt som befinner sig under leverans - installation - driftsättning.

Vår förmåga att lösa kunders problem snabbt och tillhandahålla kundanpassade lösningar leder till långa kundrelationer med våra servicetekniker och projektledare/säljare.

Arbetet utgår från våra kontor i Stockholm/Göteborg/Malmö/Oslo/Helsingfors/Köpenhamn och även utgångspunkt från hemmet, med eget servicefordon och projekt- och veckoplanering.
Mer info
Kontaktperson Rickard Hedberg
Telefon +4684463915
Email Mejla Rickard Hedberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.halton.com
Sista ansökningsdag 27 apr 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Halton är ett finländskt familjebolag med globalt täckande verksamhet inom ventilation och kundanpassade och avancerade lösningar inom ventilation med målet att förbättra och säkerställa människors hälsa och välmående. Halton Foodservice är det affärsområde för ventilationslösningar inom storkök och professionella restauranger och övriga anläggningar, såsom t.ex. food courts, resehallar, matlagningsindustri, köpcentra och mässor.