Hoppa till innehåll
Häggviks Transport logotyp

Lastbilschaufför med CE-körkort

Lastbilschaufförer med CE-körkort samt YKB sökes för anställning omgående i Stockholm. Erfarenhet inom schakt & anläggning är ett krav.

Häggviks Transport har idag 37 anställda och omsätter ca 60 miljoner per år. Våra huvudsakliga uppdragsgivare är bygg- och markentreprenörer.

Häggviks Transport är ett jordnära, utvecklande, personligt och pålitligt företag, kärnvärden som är grundläggande för allt vi gör. Det är viktigt för oss att våra anställda delar dessa grundvärden.

Vi erbjuder:
  • Lön enligt kollektivavtal
  • Chansen att utvecklas med ett växande organiserat företag
  • Många utmaningar och bra förmåner
  • Möjlighet till stor personlig utveckling
Om tjänsten:

Som chaufför på Häggviks Transport får du ett självständigt arbete där du lastar och lossar anläggningsmaterial till våra kunder efter beställning.

Vi arbetar i hela Stockholmsregionen med leverans & transport av schakt & grusmaterial. Toppmodern fordonsflotta där du kommer ansvara för en lastbil/ekipage.

Vem är du?

Förutom kraven på behörighet söker vi dig som är medveten om de regler som gäller inom säkerhet- och miljö. Det innebär att du ska följa regler och instruktioner för hur gods får transporteras, men även hur man kör på ett miljömedvetet sätt för att minska klimatpåverkan. Vi ser även att du har minst två års erfarenhet av att köra schakt med bil och vagn/kärra.

Som person bör du trivas med att arbeta självständigt och ha en förmåga att lösa de problem som uppstår. Du ska även ha en god organisationsförmåga för att kunna planera ditt arbete och utföra det på ett effektivt sätt. Då du är den person som våra kunder möter när de får sin produkt levererad är det viktigt att du är serviceinriktad, har lätt att kommunicera och att du behärskar svenska i tal och skrift.

Låter detta intressant? Tveka inte, tag kontakt och sök tjänsten idag.

Alla ansökningar skickas via mail till: joakim@haggviks.se
Mer info
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (12 dagar kvar)

Liknande jobb