Hoppa till innehåll
Hager Elektro AB logotyp

Pre-sales säljare inom el-branch i Region Nordost

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du bli en del av ett globalt företag med stark närvaro i Sverige? Har du erfarenhet av försäljning mot större projekt i elbranschen? Då är det dig vi söker! Vi söker nu en Pre-sales ansvarig projektsäljare som i en utmanande roll fortsätter att utveckla och driva tillväxt i vår projektaffär i Region Nordost.

OM TJÄNSTEN
I rollen som Pre-sales kommer du få en stark möjlighet att påverka vår fortsatta expansion i regionen!
Som Pre-sales kommer dina största kontaktytor vara mot föreskrivande led hos de större el- konsulterna, arkitekter och fastighetsägare. Genom din rådgivande approach upprätthåller du långsiktiga starka relationer med våra kunder. Du kommer arbeta självständigt och planerar själv hur du lägger upp dina dagar inom regionen samt vilka kundaktiviteter och representation du ser är aktuella att genomföra.
Rollen består till stor del av teknisk försäljning och att bygga nätverk bland olika intressenter i projekt. Genom att utveckla och underhålla befintliga samt att bearbeta nya kunder arbetar du proaktivt för göra Hager till det föredragna valet.
Du kommer ingå i ett sammansvetsat team bestående av flera säljare och projektsupport och du rapporterar till Regionchef Nordost. Du kommer ha vårt kontor i Danderyd som bas men din region sträcker sig över Stockholm, Mälardalen och delar av Norrland.

OM DIG
Vi tror att du är en resultatorienterad säljare med en passion för att skapa goda relationer till kunder och intressenter. Du är van vid att driva senior försäljning och kanske har du redan ett upparbetat nätverk för att snabbt komma in i rollen och kunna presentera Hagers produkter. Du är kommunikativ och trivs med att vara ute på fältet och arbeta nära våra kunder. Som konsultativ Pre-sales behöver du också förstå hur ett projekt fungerar, från

projektering till produktion, för att kunna erbjuda kunderna förstklassiga lösningar. Här kommer dina förmågor att agera självgående och strukturerat väl till användning. Projektsälj har ofta långa säljcyklar och därför är det en fördel om du är uthållig och envis.

Krav för tjänsten är följande:
  • Du är utbildad inom el och/eller har erfarenhet från elbranschen
  • Har minst 3 års erfarenhet av försäljning alternativt kundkontakt i t.ex. en projektledande funktion
  • Du kan uttrycka dig i tal och skrift på engelska (detta är vårt koncernspråk) och på svenska.
  • B-körkort
Det är meriterande om du har erfarenhet av projektering t.ex. som el-konsult.

VAD DU FÅR
Förutom en spännande utmaning i en framtidsbransch erbjuder vi dig riktigt bra marknadsmässiga villkor och förmåner. Friskvårdstimme på arbetstid, privat sjukvårdsförsäkring, trevliga kollegor samt gemensamma företagskickoffer är bland annat det vi är stolta över att kunna erbjuda!

ANSÖKAN
Varmt välkommen med din ansökan, vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till oss:

Jonas Åhman Rekryterande Chef;
Regionansvarig Nordost,
tel: 070-3840531,
jonas.ahman@hager.com

Sanna Anjou, HR ansvarig,
tel: 0734-138319,
sanna.anjou@hager.com
Hager Elektro AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 juli 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hager Elektro är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella fastigheter. Hager är ett familjeföretag som idag har över 12 000 anställda världen över. Vi är övertygade om att ett proaktivt arbete med hållbarhet är avgörande för att vara framgångsrika både idag och imorgon. Vi investerar i våra anställda och deras kompetensutveckling samt arbetar aktivt med vårt ekologiska fotavtryck genom att utveckla processer och lösningar som är mer energieffektiva. I Sverige är vi 49 anställda med huvudkontor i Mölndal.