Hoppa till innehåll
Gunnar Engstrand AB logotyp

Marknadsassistent

Ansök nu

Marknadsassistent till Stockholm

Vi söker en engagerad och driven marknadsassistent som vill vara med och stödja våra marknadsföringsinsatser!

Dina ansvarsområden som marknadsassistent innebär att tillsammans med en kollega planera och genomföra marknadsaktiviteter, skapa marknadsföringsmaterial för print och digitalt, hantera sociala medier och analysera marknadsdata. Du ansvarar för uppdatering, underhåll och SEO-optimering av webbsidan samt CRM-underhåll och genomförande av kundundersökningar, i syfte att optimera våra möjligheter till marknadsföring. Du samarbetar nära andra avdelningar för att säkerställa att våra marknadsstrategier är effektiva och framgångsrika.

Vi erbjuder

 • En arbetsplats och produkter med mycket gott renommé i branschen
 • Ett familjeföretag med sunda värderingar och långsiktighet
 • Möjlighet till yrkesmässig och personlig utveckling
 • Fina förmåner
 • Frihet under ansvar

Din profil
Till rollen som marknadsassistent söker vi dig med stark analytisk förmåga, god kommunikationsförmåga och kreativt tänkande. Du bör ha kunskap om marknadsföringsprinciper och vara bekant med olika marknadsverktyg och plattformar.

Du som söker till rollen som marknadsassistent gillar att samarbeta men också att enskilt driva och färdigställa uppgifter. Du är en self-starter som ser vad som behöver göras och driver dina uppgifter framåt. Du uppskattar varierande arbetsuppgifter och har inget emot att rycka in där det behövs, även utanför ordinarie sysslor.

 • Relevant erfarenhet från marknadsarbete
 • Erfarenhet från arbete med back office
 • Gedigen kunskap och förståelse för web och digital närvaro
 • Adobe suite, primärt InDesign och Photoshop§
 • Officepaketet
 • Svenska och engelska i tal och skrift

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Du når Daniel på 0720-92 09 63.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Gunnar Engstrand AB i vått och torrt sedan 1927. Vi är ett familjeföretag som lyckats ta stor plats genom att vara lyhörda och nära våra kunder och slutanvändare. Vi har snart arbetat ett sekel med att snabbt lösa våra kunders behov kring rengöring, avtorkning och absorption. Majoriteten av produkterna marknadsförs under vårt eget varumärke Easitex. Numera är sjukvården och den offentliga sektorn vår största kundgrupp, där vi tillsammans med våra dedikerade och erfarna produktspecialister hjälper våra kunder att hitta de bästa lösningarna för just deras behov. Hos Gunnar Engstrand AB hittar du ett värdedrivet familjeföretag i marknadens framkant.

Läs mer på www.guneng.se

Gunnar Engstrand AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juli 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup