Hoppa till innehåll
Ansök nu
GRENKE är ett globalt finansbolag med närvaro i mer än 30 länder. Till Stockholmskontoret söker vi nu en innesäljare/partnersupport med driv och servicekänsla!

Om företaget
Historien om GRENKE började redan 1978 som ett enmansföretag i Baden-Baden i Tyskland. Idag är man en multinationell koncern och finns i sammanlagt 33 länder. Etableringen i Sverige skedde 2004 och nu siktar man på att utöka säljorganisationen i Stockholm. GRENKE erbjuder flexibla och skräddar-sydda finansieringslösningar -, inte bara inom IT och kontorsutrustning, utan också inom flera andra områden.

Din roll som Partnersupport
I rollen som Partnersupport/Internal sales har du en lika bred som viktig roll. Du kommer vara first point of contact för bolagets leverantörer/samarbetspartners. Det innebär en ”spindeln i nätet-roll” där du kommer få supportera partners i deras affärer med GRENKE. Det kan bland annat handla om frågor kring avtal, signering och överlåtelser. Partnersupport bedriver också säljarbete mot GRENKES mindre leverantörer och jobbar mot en gemensam team-budget. Dina huvudsakliga arbetsverktyg kommer vara telefon och mail.

Kvalifikationer och egenskaper.
GRENKE som bolag präglas av samarbete och relationen till dina kollegor kommer vara viktig. Tillsammans jobbar ni mot gemensamma mål och det ingår i din roll att bidra till gruppens utveckling. Förutom samarbetsförmågan så letar vi efter en strukturerad person med siffervana då det ofta handlar om komplexa processer som kräver en finansiell förståelse. Eftersom det främst är en supportfunktion så sätter det också krav på en service- och problemlösningsförmåga. Då en del av arbetet görs ute hos leverantörerna så är det bra ifall du har B-körkort. Det är dock inget krav.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm, Kista
Lön: Fast + provision 

Låter tjänsten som Partnersupport till Grenke i Stockholm som något för dig? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig! 
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare