Hoppa till innehåll
Granitor Mechanical logotyp

Mekaniker till Granitor Mechanical

Vi behöver dig, du som gillar att skruva och meka, är hobbymekaniker på fritiden eller bara allmänt händig. Gillar att få saker att fungera och tycker de är spännande att skruva ner och sätta ihop.

Hos oss på Granitor Mechanical arbetar du med service och montage på industrirörsanläggningar. Du kommer att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll på maskiner, växlar, pumpar och övrig utrustning.

Du arbetar i team som tillsammans med arbetsledare genomför projekt ute hos våra kunder. Arbetet utförs inom nybyggnad, ombyggnad samt reparationer.

Den ena dagen är inte den andra lik, vi ställs ofta inför spännande utmaningar som kräver både vilja, tankekraft och händiga fingrar. Vårt fokus ligger på kunden och vi drivs av att tillsammans göra kundens vardag enklare.

Vi på Granitor Mechanical Stockholm är ett skönt gäng som söker efter kollegor. Vill du veta mer om oss, kolla in vår hemsida nedan.

Vi har en verkstad i Tullinge som vi kallar hemma, men oftast är vi ute hos våra kunder.

Tjänsten är placerad i Stockholm.

Kvalifikationer:

Som industrimekaniker behöver du ha stor kunskap i att läsa ritningar, montera och olika typer av service samt ha hög yrkesstolthet, då kvalité är mycket viktigt hos oss.

För att trivas hos oss behöver du vara bekväm med att arbeta självständigt såväl som i team, ha en god kommunikationsförmåga och viljan att hitta lösningar inte problem.

· B-körkort.

· Erfarenhet av maskinreparationer

· Ritningsläsning

· Erfarenhet av att arbeta med pumpar och växellådor

För att söka tjänsten

Ansökningar i form av CV samt eventuella kompletterande ansökningshandlingar skickas till mml.rekrytering@granitor.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 maj 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Granitor Mechanical erbjuder kvalificerade tjänster inom rör- och mekaniska projekt, underhåll samt service på den nordiska marknaden. Företagets största uppdragsgivare idag finns inom branscherna energi, stålindustrin, process, VA och petrokemi.

Liknande jobb