Hoppa till innehåll
Golfbaren logotyp

Servis till SWING by Golfbaren i Vasastan

Vi tror att du som söker är 23-35år med ambitioner att utvecklas, att du redan har några års relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har god förmåga till skriftlig- och muntlig kommunikation på svenska och helst även engelska.

Som servis på Swing by Golfbaren jobbar du såväl självständigt som i ett team. Vi jobbar i en familjär miljö där värme, personlighet och lagspel är lika viktiga komponenter som själva kontakten med våra gäster. Det är stundtals högt tryck i arbetet, så flexibilitet och snabbhet är viktiga egenskaper i vår service, då vi sätter stor stolthet i att leverera bra och kvalitativa helhetsupplevelser. Förmåga att följa instruktioner och även självständigt kunna sätta upp och följa egna arbetsrutiner är centralt i den dagliga driften.

Tjänsten vi erbjuder är i första hand heltid, vårt grundschema är normalt tis-lör 16:00 -24:00, men vi är även intresserade av deltidsarbete med tillträde slutet av januari 2023. Vi är medlemmar i Visita och jobbar efter branschens kollektivavtal och individuell lönesättning.

Vi rekryterar löpande, så hör av dig snarast!

För mer info om Swing by Golfbaren och Golfbaren titta in på www.golfbaren.se

Hoppas vi ses!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 maj 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Golfbaren är en helhetsupplevelse med minigolf som central attraktion där konceptet bygger på minigolf i kombination med god mat och dryck i sköna miljöer runt om i Stockholm.

I dagsläget huserar Golfbaren över sex olika ställen, där fyra av dem, Kristineberg, Aspudden, Jungfrusund och Nacka Strand, är renodlade utomhusställen främst aktiva under sommarhalvåret, medan flaggskeppet SWING By Golfbaren och senaste tillskottet SIGNAL By Golfbaren är inomhusställen aktiva övrig tid.

Samtliga ställen har komplett bar- och restaurangverksamhet med fullständiga rättigheter och erbjuder förstklassig minigolf på banor designade av Golfbarens egen grundare Hans Olofsson, flerfaldig världsmästare i kategorin.

Är du sugen på att aktivera affärslunchen, utmana bästa vännen eller lära känna datens vinnarskalle, kom då till oss och upplev The Minigolf Experience på riktigt!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare