Hoppa till innehåll
Golfbaren logotyp

Receptionist till SWING by Golfbaren

Publiceringsdatum
13 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Med många bollar i luften, nära samarbete med våra golfvärdar och arbetssysslor som löper in i varandra är du personen som finns för våra bokade-, så väl som spontana besökare under hela deras vistelse och slutligen den som önskar gästen en fortsatt fin dag. Du bidrar till gästens första intryck av verksamheten och är även en del i hur de känner när de lämnar.

Vi tror att du som söker ser service som en självklarhet. Att du besitter god förmåga att läsa av olika situationer och gäster. Du är utifrån varje unikt tillfälle flexibel och anpassningsbar i ditt agerande. Vi ser gärna god datavana med erfarenhet av Caspeco sedan tidigare, men inget krav.

Tjänsten vi erbjuder är heltid med start augusti 2023, där arbetstiderna är tisdagar till lördagar 16.00 - 24.00.

Vi är medlemmar i Visita och jobbar efter branschens kollektivavtal. Vi rekryterar löpande så hör av dig snarast!

För mer info om SWING by Golfbaren titta in på www.golfbaren.se

Vi ser fram emot att du svarar på frågorna nedan och bifogar en kort film.

Hoppas vi ses!
Golfbaren logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 dec. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Golfbaren är en helhetsupplevelse med minigolf som central attraktion där konceptet bygger på minigolf i kombination med god mat och dryck i sköna miljöer runt om i Stockholm.

I dagsläget huserar Golfbaren över fem olika ställen, där tre av dem, Kristineberg, Aspudden och Nacka Strand, är renodlade utomhusställen främst aktiva under sommarhalvåret, medan flaggskeppet SWING By Golfbaren och senaste tillskottet Golfbaren Sundbyberg är inomhusställen aktiva övrig tid.

Samtliga ställen har komplett bar- och restaurangverksamhet med fullständiga rättigheter och erbjuder förstklassig minigolf på banor designade av Golfbarens egen grundare Hans Olofsson, flerfaldig världsmästare i kategorin.

Är du sugen på att aktivera affärslunchen, utmana bästa vännen eller lära känna datens vinnarskalle, kom då till oss och upplev The Minigolf Experience på riktigt!

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Hotell & Restaurang
Företagslogga
Luleå
Ekonomi
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb

Solna
Hotell & Restaurang
Företagslogga
Stockholms stad
Hotell & Restaurang
Företagslogga
Stockholms stad
Hotell & Restaurang
Företagslogga