Hoppa till innehåll
Golfbaren logotyp

Bartender med inköpsansvar till SWING By Golfbaren

Ansök nu
På Golfbarens flaggskepp SWING by Golfbaren i Vasastan finner man idag Golfbarens främsta och mest renodlade barer, där vi mixar besökarens dröm-cocktails med färska råvaror och högkvalitativa spritdrycker. Här erbjuds även ett brett sortiment av öl, vin och alkoholfria drycker, där vi samarbetar med lokala bryggerier och då och då tar in gästleverantörer för expo och event.

Nu har tillfället kommit då vi öppnar upp för en ny medarbetare på barsidan. Perfekt för dig som känner dig färdig med nattklubbsbar, men fortfarande har passion för yrket då vi aldrig stänger senare än 24:00. Förutom traditionellt bararbete innebär tjänsten även unika möjligheter att själv utforma och ansvara över barverksamheten, då jobbet förutom inköp, inventering och leverantörsdialog även ger utrymme för kreativitet och nytänk. Med detta sagt så söker vi dig som kan en god klassiker, men även är trendmedveten och lyhörd för efterfrågan.

Som bartender på SWING by Golfbaren utgör du en central del i vår service med nyckelroll i våra barer. Vi söker därför dig med relevant och dokumenterad branscherfarenhet, som har ett brinnande intresse för dryck och ett naturligt öga för gästen. Du är flexibel, levererar service med en varm och självklar framtoning och kan jobba som lagspelare såväl som självständigt. Vi kräver mycket god förmåga till skriftlig- och muntlig kommunikation på svenska och även engelska.

Vi erbjuder en heltidstjänst med stabilt schema på 40h per vecka, med tillträde omgående. Vi är medlemmar i Visita och jobbar efter branschens kollektivavtal och individuell lönesättning. Vi rekryterar löpande, så hör av dig snarast!

För mer info om SWING by Golfbaren och våra anläggningar titta in på www.golfbaren.se

Vi ser fram emot att du svarar på frågorna nedan.

Hoppas vi ses!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 okt. 2023 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Golfbaren är en helhetsupplevelse med minigolf som central attraktion där konceptet bygger på minigolf i kombination med god mat och dryck i sköna miljöer runt om i Stockholm.

I dagsläget huserar Golfbaren över fem olika ställen, där tre av dem, Kristineberg, Aspudden och Nacka Strand, är renodlade utomhusställen främst aktiva under sommarhalvåret, medan flaggskeppet SWING By Golfbaren och senaste tillskottet Golfbaren Sundbyberg är inomhusställen aktiva övrig tid.

Samtliga ställen har komplett bar- och restaurangverksamhet med fullständiga rättigheter och erbjuder förstklassig minigolf på banor designade av Golfbarens egen grundare Hans Olofsson, flerfaldig världsmästare i kategorin.

Är du sugen på att aktivera affärslunchen, utmana bästa vännen eller lära känna datens vinnarskalle, kom då till oss och upplev The Minigolf Experience på riktigt!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare