Projektansvarig/projektledare bygg hos gimme shelter

Projektansvarig/projektledare bygg hos gimme shelter

Vi söker nu dig som vill bli vår nya projektledare/projektansvariga och vill hänga med oss på resan att bygga framtidens boende där fler får tillgång till arkitektur! Gimme shelter tillverkar nyckelfärdiga hus i moduler till privatkunder och fastighetsbolag. Det finns flera moduler att välja på och som ett lego kan dessa kombineras ihop så det passar budget, tomt och behov.

Som nyckelspelare i gimme shelter får du möjligheten att vidareutveckla, förfina och kvalitetssäkra vårt huskoncept. Du är vårt ansikte utåt mot kunder och samarbetspartners inom bygg. Tillsammans med delägarna kommer du även vara med och sätta strategiska beslut för att effektivisera projekt och tillverkning.

Arbetsuppgifter Du kommer arbeta i nära samarbete med fabriken i Västerås för att samordna pågående byggprojekt. Resor runtom i Sverige för platsbesök och uppföljning av byggprojekt kommer bli aktuellt. Din hemmabas är på vårt kontor på Skeppsholmen i Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer variera då vi är ett nystartat och växande bolag. I Huvudsak kommer du arbeta med att säkerställa kvalitén på våra hus genom projektledning av pågående byggprojekt där inköp, beställningar, sätta upp och följa upp budget samt hantera tidsplaner ingår. I detta är relation och kommunikation med kunder en viktigt del.

Din profil: Du har en byggteknisk bakgrund med längre branscherfarenhet som projektledare i byggsektorn där du har erfarenhet från tecknande av olika entreprenadavtal och vet dess olika innehåll och krav. Du måste trivas med administrativa arbetsuppgifter i form av dokumentationsarbete och ha förmåga att skapa tidsplaner samt följa upp att projektprocessens olika delmoment levereras i tid. Typiska arbetsmoment är:
 • Ansvara för samt driva byggprojekt
 • Framtagande av förstudier, kalkyler samt projektbudget
 • Leda projekteringsarbetet
 • Handla upp och följa upp projektörer och byggentreprenader
 • Ansvara för projekt- och byggledning
 • Kommunikation med kund från sälj till slutförande av projekt
 • Kommunikation med fabrik i västerås
 • Inköp, beställningar mm
 • Säkerställa projektbudget
 • Säkerställa materialflödet till projekten
 • Framtagning och sammanställning av rapporter
Du ansvarar för att kundprojektets alla steg i projektprocessen tidsbestäms, kvalitetssäkras och att projektkostnadskalkyler bevakas och hålls. Du ansvarar för att upphandla underentreprenörer och beställningar till projekt, baserad på uppsatta kalkyler från kundavtal.

Du är en fena på excel/ programvaror inom projektledning/budgetarbete. Vi tror att du brinner för att effektivisera och förenkla arbetsflöden. Du gillar att få en större roll i att sätta nya effektiva system och rutiner.

Du trivs i en utåtriktad position där samarbete, initiativtagande, kvalitetsmedvetenhet och prioriteringsförmåga är nyckelord. Du gillar ordning och reda. Då vi är inne i en tillväxtfas är det viktigt att du är öppensinnad och att du har förmåga att skapa strukturer som stödjer och underlättar. Att du är målmedveten och energisk tar vi för givet. Du är driven och är redo för att ta mycket ansvar och kunna g

å in i en större roll i företaget, även partnerskap kan diskuteras.

Körkort B krävs då tjänsten innebär resor i Sverige till olika byggprojekt och fabriker.

Övrig information

Tjänsten är på heltid och har en provperiod på 6 månader med tillträde snarast.

Upplysningar om tjänsten lämnas av Emelie Holmberg 070 429 45 55 alt. emelie@gimme-shelter.se

Vi vill ha din ansökan senast 2022-09-01 men gärna tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi är öppna att diskutera olika ersättningsmodeller som konsultarvode och partnerskap.
Mer info
Kontaktperson Emelie Holmberg
Telefon 070 429 45 55
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 sept 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gimme shelter har utvecklat ett nyckelfärdigt huskoncept som hjälper människor att börja bo mindre för att sedan bygga ut över tid. Bostadslösningen består av ett antal miljövänliga och arkitektritade husmoduler som likt lego kan kombineras ihop efter förutsättningar och budget. På detta sätt ges en stor flexibilitet trots att husdelarna redan är bestämda och prefabricerade. Med gimme shelter kan man bygga avancerad arkitektur enkelt och mer kostnadseffektivt. Målet med våra hus är att öka möjligheten för människor att bo arkitektritat och miljövänligt.

För mer information om gimme shelter surfa in på gimme-shelter.se eller titta in på IG: @gimmesheltersolutions.