Junior DevOps Engineer till världsledande Medtech-bolag!

Junior DevOps Engineer till världsledande Medtech-bolag!

Hos Getinge har du möjligheten att arbeta i ett engagerat team som jobbar för att rädda liv och säkerställa utmärkt vård. Getinge erbjuder innovativa lösningar för operationsrum, intensivvårdsenheter, steriliseringsavdelningar samt för Life Science och institutioner. Ett jobb hos Getinge kommer att ge dig karriärmöjligheter som både inspirerar och utmanar. Vill du bli en del av ett globalt bolag där du får möjlighet att vara med och ta fram produkter som räddar liv, välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Du blir en del av ett team på 4-6 personer som består av DevOps-ingenjörer, mjukvaruutecklare och testare. Med hjälp av seniora kollegor, kommer ditt primära ansvarsområde som Junior Devops Engineer vara att skapa en modern CI/CD infrastruktur inklusive testexekvering i en kontainermiljö för både host och target, bygga pipelines för flera produkter/applikationer samt hjälpa till att skapa en testexekveringsplattform för automatiska tester. Tillsammans i teamet arbetar ni på ett modernt sätt med sprintplanering, daglig uppföljning och presentation av resultatet i form av sprintdemos. Ni bidrar till varandras utveckling och tillsammans utvecklar ni stabila och moderna produkter, bland annat den ventilator (respirator) som varit livsavgörande i kampen mot Covid-19.

Hos Getinge erbjuds du ett arbete på ett världsledande medtech-bolag som räddar liv och kryllar av engagerade medarbetare. Du får en modern och flexibel arbetsplats som ger möjlighet till arbete både på kontoret och till viss del hemifrån samt en långsiktig satsning på din personliga utveckling.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en YH-utbildning inom DevOps. Alternativt en civil-/högskoleutbildning inom Elektronik, Datavetenskap, Teknisk fysik, Mekatronik eller annan relevant inriktning
 • Har ett DevOps mindset och en genuin passion för continuous delivery
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, då båda språken kommuniceras internt
Det är även meriterande om du har:
 • Har erfarenhet av container technology t.ex Docker
 • Har använt och konfigurerat CI-tools som Jenkins
 • Har använt versionshanteringssystem, t.ex GitHub
 • Har erfarenhet av binärhanteringsverktyg som Artifactory
 • Erfarenhet av Linux som utvecklingsmiljö
 • Kommit i kontakt med inbyggda realtidssystem
 • Erfarenhet av container orchestration och verktyg som Kubernetes
 • Erfarenhet av molntjänster som GCP och AWS
 • Grundläggande förståelse av regelverk inom medicintekniska produkter/utveckling
Vi kommer även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du är en lösningsorienterad och initiativtagande person. Därtill tror vi även att du är en teamplayer med en god samarbetsförmåga samt är kvalitetsmedveten och noggrann.

OM KUNDFÖRETAGET:
Runt om i världen finns det många hälsoutmaningar att lösa. Befolkningen växer och människor blir äldre samtidigt som fler sjukdomar ökar. Traditionella infektioner, tillsammans med välfärdssjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar, fetma och diabetes, sätter en enorm press på vården. Fler kommer att behöva behandling, men det finns färre resurser till hands.

Getinge har åtagit sig att möta dessa utmaningar tillsammans med vårdgivare och vara en del av att förbättra patienters liv runt om i världen. Deras erbjudande inkluderar produkter och lösningar för intensivvård, kardiovaskulära ingrepp, operationssalar, steril upparbetning och life science. Resan startade i byn Getinge på den svenska västkusten redan 1904.

Idag omfattar Getinges verksamhet mer än 40 länder med över 10 000 anställda - var och en med en fast övertygelse om att rädda liv är det bästa jobbet i världen. Läs mer om de här.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer att vara anställd av Friday. Ambitionen från Getinges och vår sida är att du efter uppdragsperioden blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Stockholm/Solna
 • Rekryteringsansvarig: Linda Ye
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: DevOps Engineer, DevOps-ingenjör, DevOps utvecklare, CI/CD principer, Continuous Delivery, Friday, Stockholm, Solna.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?