Hoppa till innehåll
GCS Global Services Ltd logotyp

Global Corporate Services söker Account Manager och Säljare till Malta kontoret

Är du en driven och resultatinriktad säljare med passion för att hjälpa andra att förverkliga sina affärsdrömmar? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Vi söker en erfaren säljare av företagsetableringar som vill vara en del av vårt dynamiska team.

Teamarbete

På Global Corporate Services kommer att samarbeta nära med vårt kompetenta team av företagsexperter. Tillsammans kommer ni att leverera överlägsna tjänster och skapa en positiv kundupplevelse.

Professionell utveckling

Global Corporate Services värdesätter din professionella utveckling och kommer att erbjuda kontinuerlig träning och utbildning för att stärka dina kunskaper och färdigheter inom företagsetableringar och försäljning.

Lön

Global Corporate Services erbjuder en attraktiv lönestruktur med hög fast garantilön och generös provison med 10% av den försäljning du bidrar till. Snittet för dem som jobbar sitt första år ligger på ca 3.800euro per månad, Snitter för dem som jobbat 5år och mer ligger på ca 15.000euro per månad. Därav är långsiktighet och lönsamhet en linjär formel enligt oss. Utöver pengar erbjuder Global Corporate services en stimulerande arbetsmiljö och möjlighet att vara en del av ett framgångsrikt och växande företag i framkant. Utbildning och finslipning av säljteknik sker kontinuerligt.

Så om du är redo att ta dig an denna spännande utmaning, kontakta oss idag för att diskutera hur du kan bli en del av vårt team som säljare av företagsetableringar. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team!

Om Malta

Malta erbjuder ett fantastiskt klimat med över 300 soliga dagar per år. Du kan lämna paraplyet hemma och istället njuta av varma dagar på stranden eller utforska den vackra naturen.Multikulturell atmosfär: Malta är en smältdegel av olika kulturer och nationaliteter. Du kommer att möta människor från hela världen, vilket ger dig möjlighet att skapa internationella kontakter och utöka ditt nätverk.

Skatt

Malta erbjuder ett attraktivt skattesystem för företag och individer. Som säljare kan du dra nytta av förmånliga skattevillkor och förbättra din ekonomiska situation.

Karriärmöjligheter

Malta har en växande ekonomi och är ett populärt centrum för olika branscher. Som säljare kommer du att ha möjlighet att arbeta i en dynamisk affärsmiljö och utvecklas professionellt

Om du är en entusiastisk och målinriktad säljare som söker nya utmaningar och möjligheter, då är Global Corporate Services på Malta det perfekta stället för dig att flytta till. Ta chansen att leva och arbeta i paradiset! Kontakta oss idag för att ta reda på mer och börja planera din drömflytt till Malta. Vi ser fram emot att välkomna dig till denna fantastiska ö!

Tveka inte på att höra av dig om du har frågor eller funderingar om tjänsten

Email: hr@global-corporateservices.com

Tel: 0736701405
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juli 2023 (42 dagar kvar)

Liknande jobb