Demand Planner

Demand Planner

Just nu söker Gazella Business Support en Demand Planner till ett tillverkande bolag inom detaljhandeln. Vill du vara med på en spännande tillväxtresa och jobba i en roll med stort inflytande? Då kan detta vara uppdraget för dig! Bolaget är ledande inom Europa och söker dig som vill vara med och driva bolaget vidare till nästa nivå. Som Demand planner förekommer resor i tjänsten men ger även utrymme för att jobba på distans. Tjänsten är ett konsultuppdrag som sträcker sig till 12 månader.

Vi kommer intervjua kandidater löpande så är du intresserad av tjänsten – skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
I rollen som Demand planner kommer dina arbetsuppgifter vara:
  • Skapa prognoser på kort och lång sikt för olika nivåer.
  • Granska försäljningstrender och förbered prognosdata, utveckla statistiska prognosmodeller samt utvärdera prognosresultatet.
  • Upprätthålla kvalitativ kommunikation med interna och externa intressenter.
  • Ge input till Supply Planning avdelningen gällande utveckling av lagerstrategier.
  • Använd och underhåll prognosverktyget, samt ansvara för S&OP processen.
  • Samordna tvärfunktionella aktiviteter för att stämma av prognosmodellen med försäljnings- och marknadsantaganden.
Erfarenhet
Till denna roll söker vi dig som har minst 3 års relevant erfarenhet och utbildning inom Demand Planning, där du snabbt kan sätta dig in i en ny verksamhets utformning. Du har ett sinne för analys och att se till ett helhetsperspektiv. Vi ser att du har goda kunskaper i Excel och det är meriterande om du tidigare arbetat i SAP och med tillverkande bolag. Du kommunicerar väl på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper
Som person tror vi att du är analytisk och kommunikativ och trivs i en roll med prognostisering i fokus. Du gillar att jobba med parallella arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt samt har en god förmåga att jobba mot uppsatta deadlines. Vi tror att du trivs i ett familjärt bolag och har en god teamkänsla men att du samtidigt är självständig och kan driva dina egna initiativ framåt.

Vad Gazella Business Support erbjuder dig
Bli en del av Gazella Business Supports konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella Business Support får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella Business Support vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Gazella Business support är dotterbolag till Gazella AB och är specialiserade på inhyrning och rekrytering av tjänster inom Inköp, Order och Logistik.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Elsa Dahlgren som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, elsa.dahlgren@gazella.se.

Gazella Business Support arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher.
Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 feb 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella Business Support strävar efter att vara den givna leverantören av personal med administrativa och verksamhetsstödjande roller och tillsätter tjänster inom office, inköp, administration och support. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Gazella Business Support, GBS är ett dotterbolag till Gazella AB, som är specialister på personal inom ekonomi och finans. Vart kraftfulla och skraddarsydda searchverktyg i kombination med proaktiva intervjuer och en uppdaterad kandidatbank, ökar precisionen och minimerar leveranstid. Pa detta satt kan vi garantera den snabba, flexibla och traffsakra leverans som kannetecknar Gazella.