Gazella söker Business Controller/Senior Business Controller/Head of Business Control

Gazella söker Business Controller/Senior Business Controller/Head of Business Control

Har du tidigare erfarenhet av Business Controlling och är nyfiken på nya jobbmöjligheter – antingen nu eller i framtiden? Låt oss på Gazella hjälpa dig! Vi rekryterar löpande till flera spännande interima tjänster i Stockholm med fokus på Business Controlling och för tillfället har vi flera aktiva uppdrag till bolag inom olika branscher runt om i Stockholm som söker just Business Controllers. Låter detta som någonting för dig? Skicka i så fall in ditt CV för möjligheten att få träffa en rekryteringskonsult över ett personligt möte, som tillsammans med dig kartlägger dina kompetenser samt tar hänsyn till dina önskemål om nästkommande utmaning i karriären.

Genom att registrera ditt CV och gå med i Gazellas kandidatnätverk kan vi matcha din kompetens och erfarenhet med rätt roll och företag.

Vanliga erfarenhetskrav som Business Controller:
  • God erfarenhet av budget- och prognosarbete.
  • Har tidigare stöttat verksamheten i affärsrelaterade frågor.
  • Har erfarenhet av ekonomisk rapportering och uppföljning på månads-, kvartals- samt årsbasis.
  • Har tidigare erfarenhet av att utveckla och förbättra rutiner och processer.
  • Mycket goda kunskaper inom Excel samt övriga affärssystem.
Vad Gazella erbjuder dig
Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Genom att gå med i Gazellas nätverk, kommer vi ha möjlighet att kontakta dig gällande intressanta tjänster som matchar din profil. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Låter detta som du? Ta då tillfället i akt och ladda upp ditt CV redan idag! Vid eventuella frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Ramnpreet Kaur Maan på ramnpreet.maan@gazella.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 feb 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.