CFO till World Of Staccs

CFO till World Of Staccs

Gazella rekryterar nu en framåtlutad och affärsintresserad CFO till tillväxtbolaget World of Staccs. Staccs är en ny uppstickare inom den digitala musikindustrin och tillhandahåller en plattform med inspelade konserter och musikdokumentärer från både stora internationella och svenska artister. Då bolaget är i en tidig fas i sin tillväxtresa söker vi en person som gillar utmaningar, inte är rädd för att kavla upp ärmarna och som mår bra av en föränderlig vardag. Sannolikt har du även ett intresse för musik och underhållningsindustrin.

I rollen som CFO kommer du ha ett övergripande ansvar för både controlling och redovisning och då det operativa arbetet kommer vara affärsnära är det är troligt att du idag är Business Controller eller CFO i en mindre verksamhet. Du kommer i rollen ha en stor möjlighet till att bidra till bolagets tillväxtresa genom att vara drivande i strategiska initiativ, förbättra tillgången på kvalitativt beslutsunderlag samt ta ett ägandeskap för den finansiella planeringen.

Vi intervjuar kandidater löpande och tar därför gärna emot ditt CV redan idag!

Din utmaning
I rollen som CFO på World of Staccs kommer dina arbetsuppgifter vara:
  • Driva arbetet med business controlling och ta rollen som strategiskt bollplank till VD, COO och andra interna intressenter.
  • Producera budget och prognoser samt utveckla både process och paketering av dessa.
  • Delaktig i att driva arbete med affärsplanering.
  • Fullt ansvar för både management- och investerar-rapportering, samt framtagande av KPI:er.
  • Ta en aktiv roll i ledningsgruppen och bidra till det affärsstrategiska arbetet.
  • Säkerställa en korrekt redovisning och kravställande gentemot redovisningsbyrå. Visst operativt arbete med löpande redovisning, bokslut och skatt kommer att förekomma.
  • Kontaktperson gentemot både styrelse, investerare och revisorer.
  • Ta ett helhetsgrepp kring bolagets administrativa processer och datahantering.
Din bakgrund
För att lyckas och trivas i den här rollen har du ett tydligt intresse och önskan om att få vara med på en tillväxtresa. Du drivs av utveckling och gillar utmaningar av varierat slag, sannolikt har du tidigare varit i en miljö som ställt liknande krav. Du har en relevant akademisk examen och har jobbat operativt med både redovisning och business controlling. Vi ser det som starkt meriterande om du har suttit i en datatung roll tidigare och är van vid att analysera, paketera och redovisa affärsrelaterade data. Har du dessutom erfarenhet av en digital eller abonnemangsdriven affär ser vi det som positivt. Vidare kommunicerar du fritt på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper
Du har ett starkt eget engagemang, är flexibel och inspireras av att driva egna initiativ. Vi tror att du är en person som gillar att skapa ordning och reda och som dessutom trivs bra med analytiskt arbete. I kombination med ovan trivs du med en kommunikativ roll i en miljö som är präglad av både kreativitet och tech. Du har också förmågan att pendla mellan att vara lyhörd och kravställande.

Om Staccs
Staccs erbjuder musikfans möjligheten att återuppleva sina favoritkonserter och musikdokumentärer, när de vill, utan reklamavbrott och i bästa möjliga bild och ljudkvalitet. I dagsläget erbjuder Staccs hundratals titlar (konserter och dokumentärer) med artister som Ed Sheeran, M.I.A, Coldplay, Lars Winnerbäck, Queen, Shania Twain, Black Sabbath, David Bowie, Tina Turner m.fl. Staccs finns tillgängligt på alla enheter och tjänsten finns idag i Norden och Baltikum. Läs mer om Staccs på deras hemsida: staccs.com

Ansökan
Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Gustav som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, på: gustav.krieger@gazella.se
Mer info
Kontaktperson Gustav Krieger
Telefon 076 176 01 05
Email Mejla Gustav Krieger
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.